Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакал да игра со Крос и Алкантара у Јунајтед :D

Зошто..Челзи. Нема објаснување. Simply Челзи :D
Баш Лампард очекував дека ке остане во клубот долго време ,можеби и да го наследи Моу , но ко што кажа Челзи биин Челзи:facepalm:

Па долго време остана бе, 13 години.
Не мислев ко фудбалер , знам дека му е крај на кариерата ,мислев нешто помошник тренер , директор ,ПР ,маркетинг.... Ко Гигс ,Сколс,Бат кај нас

Не мислев ко фудбалер , знам дека му е крај на кариерата ,мислев нешто помошник тренер , директор ,ПР ,маркетинг.... Ко Гигс ,Сколс,Бат кај нас

Па не оди во новиот клуб да биди помошник тренер, директор, пр, маркетинг ... оди да игра. После можи да се врати во Челзи.

Иначе никој не спомнал оти Ето за Мурињо кажал дека е будала. :D

Па не мора да значи дека ако си оди сега, нема да се врати. Нема ништо официјално уште и не може да знаеме која е причината зад тоа. Сигурно имало разговори со клубот. Може воопшто не му е понуден нов договор, а може и му понудиле, ама добил и понуда од Њу Јорк, а сака да игра уште неколку сезони, а во Челзи знае дека најголемиот дел од сезоната ќе седи на клупа па на крај одлучил дека е најдобро да оди да си игра негде. Ќе видиме, нека се официјализира прво.

Баш Лампард очекував дека ке остане во клубот долго време ,можеби и да го наследи Моу , но ко што кажа Челзи биин Челзи:facepalm:

И во Рио има уште има фудбал зошто си отиде??

не можеше повеќе Лампард, физички ослабна, се згужва, се има крај. Можеби подобро ќе беше да ставеше крај на кариерата.

Ќе го паметам по перфектно изведуваните пенали :D
Челзијаши, ќе го зимате Цеск или само разгледувате?

Barcelona have received formal offers from Manchester Utd (€43m), Chelsea (€40m) and Arsenal (€36m) for Fábregas.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom