Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па и да и не. Примарно е за да имаме солидна замена. Ако има потреба од офзанива, да не си вика Роџерс "хм... иам Мозес, Алберто, Аспас... ај у пм неам ниеден напаѓач". Али исто така би требало највише да биде користен у ПЛ против послаби екипи вака.
И против кој ќе дава Суарез голови ако го користите Рики? :D

Реални да сме голот што го даде Суарез на Манчестер беше чиста среќа и ништо повеќе. Среќа што не ми текнува кој му "асистираше" не знае машки да ја шутне топката. :)

I've been trying to keep it as quiet as possible and tell only my close family. My mum and dad shed a few tears when I told them, especially my mum. It's not just playing for Liverpool, it's the fact I'm coming home. I've been away for eight years. My mum and dad have loved watching me play football all of my life, even when I was a kid, so it'd been hard for them not being able to come and watch. The fact they've got their son home - and the fact he's playing for Liverpool - is unbelievable.

Волку среќен човек одамна неам видено, дефинитивно ќе оди на аватар за да го испоштувам :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ќе биде јако и сезонава во Ливерпул вака да испадне

Овие не смееа да ризикуваат и со Агуеро :D

BpImJYvCQAAdMo7.png

Последна шанса да искеширате на "SinceChelseaWonaTrophy" сајт пред некој друг да направи. :icon_mrgr:
(а можете и со Ливерпул,Јунајтед исто така)

Barem oproshtajniot natprevar na Lampard beshe out of this world ....

Ќе иде у новиов клуб кај што отиде Виља, му заборавив името.

Па нема уште официјално ништо од клубот. Не може да знаеме зошто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom