Баш Лампард очекував дека ке остане во клубот долго време ,можеби и да го наследи Моу , но ко што кажа Челзи биин ЧелзиСакал да игра со Крос и Алкантара у Јунајтед
Зошто..Челзи. Нема објаснување. Simply Челзи![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш Лампард очекував дека ке остане во клубот долго време ,можеби и да го наследи Моу , но ко што кажа Челзи биин ЧелзиСакал да игра со Крос и Алкантара у Јунајтед
Зошто..Челзи. Нема објаснување. Simply Челзи![]()

Не мислев ко фудбалер , знам дека му е крај на кариерата ,мислев нешто помошник тренер , директор ,ПР ,маркетинг.... Ко Гигс ,Сколс,Бат кај насПа долго време остана бе, 13 години.
Не мислев ко фудбалер , знам дека му е крај на кариерата ,мислев нешто помошник тренер , директор ,ПР ,маркетинг.... Ко Гигс ,Сколс,Бат кај нас

Иначе никој не спомнал оти Ето за Мурињо кажал дека е будала.![]()

Па добро и тоа што викаш.Шо да кажеме кога сите го знаеме тоа, не кажал нешто ново Ето.![]()

Па не мора да значи дека ако си оди сега, нема да се врати. Нема ништо официјално уште и не може да знаеме која е причината зад тоа. Сигурно имало разговори со клубот. Може воопшто не му е понуден нов договор, а може и му понудиле, ама добил и понуда од Њу Јорк, а сака да игра уште неколку сезони, а во Челзи знае дека најголемиот дел од сезоната ќе седи на клупа па на крај одлучил дека е најдобро да оди да си игра негде. Ќе видиме, нека се официјализира прво.Не мислев ко фудбалер , знам дека му е крај на кариерата ,мислев нешто помошник тренер , директор ,ПР ,маркетинг.... Ко Гигс ,Сколс,Бат кај нас
Баш Лампард очекував дека ке остане во клубот долго време ,можеби и да го наследи Моу , но ко што кажа Челзи биин Челзи![]()
И во Рио има уште има фудбал зошто си отиде??
Seriozen si?
Vidi mu statistika na Rio protiv Olimpijakos...