Фан Клуб: Челзи

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Де бе, што жалење удривте за заминувањето на Лампард, сезонава освен неколку битни голови ништо не прикажа, физички не може да издржи еден натпревар на високо ниво, башка немаше изразена офанзивна улога како претходните години, повеќе „дремеше“ како DMF. Знам дека е легенда, ама времето му помина.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Имав големи очекувања за реакциите на @HoT IcE и не се разочарав :D
А бе они бар се свестуваат дека тимов титула вака нема да види уште некое време ти уште слепо си веруваш, тебе најјако ќе те погоди кога ќе сфатиш дека Челзи ќе си стане на ниво на Арсенал цело време фаворити но никогаш шампиони :D

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.224
Поени од реакции
8.332
Легенда што го уценуваше клубот, доста му беше во Челзи фала му за све.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
т.е. се извинувам на фановите на Арсенал титула освоија сезонава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А замисли сега излезе Лампард и каже дека не дал никакви изјави и дека се е измислено :D
Па јас како што разбрав агентот го кажал ова.[DOUBLEPOST=1401738678][/DOUBLEPOST]Твитер каверот на Челзи.

Ај уште Вилиан некако да го избркаме....THERE CAN BE ONLY ONE !

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Па и Балак одма дал изјава. Добро збори :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Де бе, што жалење удривте за заминувањето на Лампард, сезонава освен неколку битни голови ништо не прикажа, физички не може да издржи еден натпревар на високо ниво, башка немаше изразена офанзивна улога како претходните години, повеќе „дремеше“ како DMF. Знам дека е легенда, ама времето му помина.
E ova me nervira.Covek sto pocnal vcera da gleda fudbal komentira bez veze.Nikoj ne pobara minutaza od nego be..site znaeme ne bese spremen a i samiot znaese..tuku dovolno ke bese i kako figura da ostane vo klubot i na klupa i so rezervite ne e bitno...seuste nema nisto oficijalno no osekam deka ova ke bide velepredavstvo.

Kajgana Shop

На врв Bottom