Фан Клуб: Челзи

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
ШУРЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Хм не ми се верува за Лампард. Добро придонесот не му е како претходните сезони но Френк е играч кој е голем мотиватор и самото негово присуство е од големо значење за тимот. Со 35 год неможе да помогне во сите утакмици но може во оние побитните.
Ако си отиде а се надевам дека нема да си иде, ќе фали многу како на играчите така и навивачите. Без разлика дали е во форма, физички спремен, повреден или не Френк заслужува да има доживотен договор (додека му трае фк кариера), а доколку одлучи и понатаму да се бави со некоја тренерска функција треба да му се понуди место во управата на Челзи.
Толку ако замине сега, оваа вест ќе биде удар бр 1 одкако навивам за Челзи.
Поболна и од отказот на Мурињо, продавањето на Мата, заминувањето на Дрогба.

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Mamo dee, raspalija našte :D :D

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И Ето да го спомнеме еве, со неговата прослава.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Комшија што се буниш, како може на тебе да ти студи кд ем си Хот ем Леден...... заебаваш се сс нас.
А ја моментално ги тресу зуби у највише, од толко тресење стра ме да не ми испаднев, него ако решиле да ме напуштав нека испадне тј што ме боли да уштеду неку пару. :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро бе што се дешава во Куманово у моментов ? :eek:

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.084
Поени од реакции
2.028
Студенило е тој се дешава.
Него дојде до идеју пошто гледам дека почнава да се дешавав чудни работе по Балкан а поготово у Куманово пошто нели смо едина самопрогласена град-држава на свет а и пошироко, да ве едуцирано малце Кумановски јазик.
Од куде да знаемо ете можда јутре некој од админи од љубомору и завидлк ќе ни ги избрише акаунти а ви ќе посакате да појдете у нашу државу и ќе ви иде потешко разбирање сс нас.
Значи идеја ми е сс помош на @HoT IcE сваки дн по едн пост да ви пишуемо на литературно наш Кумановски.
Ми сакамо и повише да постирамо ама како што кажа претходно љубомора е гадна работа па ќе идемо само по едн пут на дн, т.с ќе имате два поста сс чисто литературан Кумановски.
Па ајде да ве виду кој е за да научи Кумановски ?

ДаЖивееКумановоРепублика

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
ТТТТТТТОООООООООООООООРРРРРРРРРРРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССС

Kajgana Shop

На врв Bottom