Game of Thrones

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ааааааа може може :D A оваа ја уби другата или оваа е убиената?
Епа оваа ја убила другата ко што видовме на избришаната сцена, ама во серијата не е покажано. А иначе после Калиси ја фати нели во кревет со црнецот и ги затвори двајцата. Дали е жива, не знаеме.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа оваа ја убила другата ко што видовме на избришаната сцена, ама во серијата не е покажано. А иначе после Калиси ја фати нели во кревет со црнецот и ги затвори двајцата. Дали е жива, не знаеме.
Тебе да те затвориме таму, па да се праиме дека не знаеме дали си жив :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
У недела сите очекуваат Оберин да тепа. Али иако навивам за Тирион, мислам дека многу поинтересно би било, за да се задржи шокантниот епитет за серијата, the Mountain да го smash-не Оберин, и после тоа да му летне главата на Тирион. Нејќам да се деси, сигурно нема да се деси, али imagine that :D Овој умира, Тирион го обезглавуваат, Серси е среќна, Џејми е тажен, Тајвин си е неутрален ко секад, and everyone go on with their lives...

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Има ивент на ФБ за ова биткава помеѓу Оберин и The Mountain, кликнав и еден шупак у коментари го имаше пишано исходот од битката. Сакам да умрам. Ми ја уништи цела епизода копилето :(

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Има ивент на ФБ за ова биткава помеѓу Оберин и The Mountain, кликнав и еден шупак у коментари го имаше пишано исходот од битката. Сакам да умрам. Ми ја уништи цела епизода копилето :(
Да знаеме да не отвараме и ние. For the internet is dark and full of spoilers.

Мене ми се премногу спојлерисувачки и самите наслови на епизодите. Намерно не сакав да ги знам насловите, ама пет-шест страници наназад ги спомнавте пак нешто и немаше бегање. Не оти е којзнае што, ама не сакам да знам апсолутно ништо за секоја епизода што следува.

Kajgana Shop

На врв Bottom