- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.090
- Поени од реакции
- 16.717
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама сеуште слабо сервира и тоа загрижува, инаку играчки е каде каде подобар од Рим.
![]()
Монфилс-Фоњини следно коло, кој нема да го гледа овој спектакл не е свесен што ќе пропушти.![]()
Toa ne se propushta, da vidime moze i iskri da frchatАма сеуште слабо сервира и тоа загрижува, инаку играчки е каде каде подобар од Рим.
![]()
Монфилс-Фоњини следно коло, кој нема да го гледа овој спектакл не е свесен што ќе пропушти.![]()
Еднаш за малце ќе се степааToa ne se propushta, da vidime moze i iskri da frchat)
Баш за тоа и ми беше муабетотЕднаш за малце ќе се степаа
Немало потреба толку да се плашиш, тeбе ни Џои не би те јадел.Денес цел меч под притисок го играв, ми беше страв Тејлор да не ја пресконе мрежата и да ме изеде...
Оти мори не изгуби еден сет ?Денес цел меч под притисок го играв, ми беше страв Тејлор да не ја пресконе мрежата и да ме изеде...
Оти мори не изгуби еден сет ?
Немало потреба толку да се плашиш, тeбе ни Џои не би те јадел.![]()
Се извинувам. Оти срце не изгуби еден сет од ова ненајадената ?Ццц, на женско не се вели мори, дури и ако е грдо како мене. Го уриваш имиџот на Битолчани како џентлмени...[DOUBLEPOST=1401455261][/DOUBLEPOST]
Хмм, не сум сигурна, Тејлор баш некако гладничка делуваше...![]()