Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што врати Монфилс во првиот наврат :confused::confused::confused::confused::confused:

Федерер го позајмил ластикот за коса од своите ќеркички :D
Bo1FGRWIEAANixK.jpg

Последно уредено:
Ама сеуште слабо сервира и тоа загрижува, инаку играчки е каде каде подобар од Рим.

2892569143.gif

Монфилс-Фоњини следно коло, кој нема да го гледа овој спектакл не е свесен што ќе пропушти. :LOL:
Ама сеуште слабо сервира и тоа загрижува, инаку играчки е каде каде подобар од Рим.

2892569143.gif

Монфилс-Фоњини следно коло, кој нема да го гледа овој спектакл не е свесен што ќе пропушти. :LOL:
Toa ne se propushta, da vidime moze i iskri da frchat:))

Јас да играв ќе ја победив на Радванска, какво очајно издание.
Браво за Ајла!

WTA e stanat cirkuz, se pojke i pojke tonit, nikakov kvalitet, nikakvi teniserki sve na sila igret bez nikakov game plan, sekoja na sekoja mojt da ja pobedit
So WTA #1 #2 & #3 are out of Roland Garros in just three rounds!

Зашо бе, баш има надеж за женскиот тенис, има голем бран на млади тенисерки од кои се очекува многу во следните години, кога ќе заврши доминацијата на Серена. Бенчич, Коњух, Томљановиќ, Кејс, Стивенс, има и многу азијатки на кои им предвидуваат дека ќе се во светскиот врв, т.е. има голем бран на тенисерки од Азија кои стануваат се подобри и подобри. Јас пре би рекол дека машкиот тенис е во криза, сурово доминираат Надал и Ноле, а нема никакви знаци дека во скоро време ќе дојде некој сличен на нив. Нишикори е страшен ама си има проблеми со повредите, Димитров има се ама нема глава, Раонич не знам, откако почна ра работи со Љубо се повеќе и повеќе напредува ама не ми е материјал за доминација во иднина.

Ролан Гарос бес Радванска и Вилијамс:vozbud::cool:

Денес цел меч под притисок го играв, ми беше страв Тејлор да не ја пресконе мрежата и да ме изеде...
Немало потреба толку да се плашиш, тeбе ни Џои не би те јадел. :)

Првите три носителки во женска конкуренција се во аут после првите три рунди. :)
Федерер е очаен на турниров, доста се мачи со својата игра.
Ноле машинерија, 200 години да играат Чилич никад нема да тепа.

Вие што се жалите за квалитететот на женскиот тенис , пуштете некое финале од кај 92ра , 93та на youtube некое хајлајтсче од 10тина минути . Гарантирарам инстантна промена на мислење .

Оти мори не изгуби еден сет ?

Ццц, на женско не се вели мори, дури и ако е грдо како мене. Го уриваш имиџот на Битолчани како џентлмени...[DOUBLEPOST=1401455261][/DOUBLEPOST]
Немало потреба толку да се плашиш, тeбе ни Џои не би те јадел. :)

Хмм, не сум сигурна, Тејлор баш некако гладничка делуваше... :cautious:

Ццц, на женско не се вели мори, дури и ако е грдо како мене. Го уриваш имиџот на Битолчани како џентлмени...[DOUBLEPOST=1401455261][/DOUBLEPOST]

Хмм, не сум сигурна, Тејлор баш некако гладничка делуваше... :cautious:
Се извинувам. Оти срце не изгуби еден сет од ова ненајадената ? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom