Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
iam kazano mislam
Многу ме интересира од што толку тагуваат? Полни ко брод со пари, комерцијални, си го фураат бизнисот супер, а овде се просераваат колку им е тешко, мачно. Бре, бре! Што не се убие пејачот ако толку му е тешко во животот, што не се обеси? Што прават тогаш концерти, турнеи ако се цело време нешто во депресии, курци , палци? Изгледа не влегле они во болница кај што лежат луѓе на дијализа болни од канцер, бубрези и еден куп други што страдаат од инвадилитет, психички болести, али битно на овие им е тешко навистина. Денес колку повеќе пишуваш мрачни текстови коишто ни самите не ги разбираат што сакаат да кажат тогаш се нешто као демек поголеми уметници.
Глуп ти е коментарот и споредбатаМногу ме интересира од што толку тагуваат? Полни ко брод со пари, комерцијални, си го фураат бизнисот супер, а овде се просераваат колку им е тешко, мачно. Бре, бре! Што не се убие пејачот ако толку му е тешко во животот, што не се обеси? Што прават тогаш концерти, турнеи ако се цело време нешто во депресии, курци , палци? Изгледа не влегле они во болница кај што лежат луѓе на дијализа болни од канцер, бубрези и еден куп други што страдаат од инвадилитет, психички болести, али битно на овие им е тешко навистина. Денес колку повеќе пишуваш мрачни текстови коишто ни самите не ги разбираат што сакаат да кажат тогаш се нешто као демек поголеми уметници.
Не ми е глупа споредбата воопшто. Јас станувам со 300 пати поголеми проблеми во животот од тие на Рејдиохед, а дури носам и тешко болна личност на грб, па не плачам и жуљавам колку ми е тешко. Што му е на него тешко? Тоа што се наголтал разни опојни супстанци, па незнае што пишува во текстот? Не се секирај друже, тој да пател од депресија и анксиозност не би се ни мрднал од кревет со месеци и години, а не па да иде на турнеи, да снима албуми, спотови, да си води приватни бизниси и слично. Им се исушил тој мозок од дрога земање.Глуп ти е коментарот и споредбата![]()
А оти да не прајме муабет за темперамент примерНе ми е глупа споредбата воопшто. Јас станувам со 300 пати поголеми проблеми во животот од тие на Рејдиохед, а дури носам и тешко болна личност на грб, па не плачам и жуљавам колку ми е тешко. Што му е на него тешко? Тоа што се наголтал разни опојни супстанци, па незнае што пишува во текстот? Не се секирај друже, тој да пател од депресија и анксиозност не би се ни мрднал од кревет со месеци и години, а не па да иде на турнеи, да снима албуми, спотови, да си води приватни бизниси и слично. Им се исушил тој мозок од дрога земање.