Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Добро де, јас мои желби си пишувам.

Него стварно, има доста играчи кои треба да се продадат. Уште 50 милиони може да се соберат. Еве економски почнавме да размислуваме, ти одговара тоа тебе нели :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

:icon_mrgr:

Ја немам проблем да се фрлаат пари за добри играчи. Еве за Погба немам некое мислење ама 40 милиони да фрлат за него не би се бунел, би почекал да видам како ќе изигра па после би коментирал пошто знам дека има потенцијал.
За Крос 50 да фрлат не би се бунел.

За Суарез да дадоа 50милиони кога го земавме Торес немаше да се бунев.

Ама 50милиони за Ширле и Вилиан на позиции на кои што имавме играчи..ма ајде.[DOUBLEPOST=1401293182][/DOUBLEPOST]
Се натпреваруваме со Донев кој прв ќе добие reply. Ама не не рецка :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не лажи, јас не сум и пишал никогаш вака. Скриншот од приватните пораки не ви ставам, нејќам да се фалам :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
А бе а со Ромеу што ќе бидне ? Изгледа Рафа ќе треба да се врати за да добие поголема шанса.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Пред некое време мислам дека прочитав дека Валенсија биле заинтересирани да го задржат.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
Ориол Ромеу какви само 4-5 утакмици изигра сеќавам се со Тотенхем издоминира на средината!!!

Sent from my ST21i using Tapatalk

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Јас си мислам да си го вратиме Балак и на средина Балак и Лампард и Дрогба исто да си го вратиме и што знам Меси ако може позади Дрогба заедно со Еден Хазард или пак ако не дојде тој може КР7 ( не е оружје играч е ;) ) . Срам да ви е зборите за Крос а не го сакате Марин срам да ви е а исто :гомце: се Германци ваљда едниов е поголем . Дефинитивно и јас го сакам Крос али тоа само на PES . Одбраната не ја чепкам таму што сака нека биде но кога сме таму Фереира ќе речам само и Кудичини исто може да го земеме како прв голман , а незнам што е со РДМ дали може да игра уште и доста е не што ќе освоиме ЛШ , ПЛ , ФА , КАРЛИНГ , КОМЈУНИТИ , СУПЕР , СВЕТСКИ како ли се вика тој таму во џунглите што го игравме еднаш и оваа плавушава во финале си играше рампата гол да не знае да дади , и на светско првенство да ни дозволат да играме ќе победиме :свиркам:

додека вие дискутирате за играчи :

BREAKING NEWS : DAVID BECKHAM RETURNS AND SIGN FOR FC.CHELSEA

[DOUBLEPOST=1401302153][/DOUBLEPOST]Aбе овие ненормалниве стварно ќе го враќаат Тиаго o_O

Продолжи му договор на Лампард иначе Зоки кажа се .

Последно уредено:
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.220
Поени од реакции
8.328
Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Исто размислување имаме со Донев во врска со евентуралните трансфери.
Само јас не би одел со Крос, бидејќи според мене на Челзи му треба дм, а Крос е повеќе играч од тип на Оскар.
Убаво е што имаме 150 мил на располагање, ама Челзи нема потреба толку да троши овој трансфер период. Критични позиции му се лев бек, бокс2бокс и напаѓач.
Избор за лев бек исти како што напиша Донев.
Средина би одел со Погба (долгорочно решение), би одел со сите пари заработени од Луиз. Ако не бива план Б Паулињо со 30 мил, ако ни тоа не пројде во најлош случај како привремено решение би го зел Тиаго.
Напаѓач. Се зависи како ќе поминеме си мидфилдер ако завршиме со Погба, би одел на поефтина варијанта со Коста 32 мил, ако не би одел со 50 мил за Фалкао, или 60 мил за Кавани.
Сумирано лев бек и напаѓач би не чинело 70 мил, мидфилдер не го рачунам бидејќи тоа се пари од Луиз.

Коста(1),Лукаку(2),Ба(3)
Хазард(1),Ширле(2) Оскар(1),Пиазон(2) Вилиан Матич(1),Лампард(2) Погба(1)Рамирес(2)Мекехрен(3)
Шо(1),Бертран(2) Тери(1)Зоума(2) Кехил(1)Иванович(2) Бане(1)Аспи(2)
Чех(1)Куртоа(2)(младинец3)

Позајмица во стабилен клуб од пл на Калас,Троган, Чалоба, Гинкел.[DOUBLEPOST=1401314115][/DOUBLEPOST]
Пред некое време мислам дека прочитав дека Валенсија биле заинтересирани да го задржат.
5-8 мил нека уплатат на контото и нека им е со среќа. :)

Последно уредено:
H

HoT IcE

Гостин
Само мене ли ме мрзи да пишувам за евентуални трансфери и појачувања?:нинџ:

Kajgana Shop

На врв Bottom