- Член од
- 25 мај 2014
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 1
читај убаво пишав ,,на пр.''Ауу, а од кај баш од Корчагин?Ја завршив во Корчагин и ништо не слушнав.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
читај убаво пишав ,,на пр.''Ауу, а од кај баш од Корчагин?Ја завршив во Корчагин и ништо не слушнав.
![]()
Јас учам според Ленка, по препорака од претходните генерации, што не значи и дека е подобар прирачник. А ти почни од било кој од веќе и немаш многу времеОд кој прирачник е подобро да се учи,од Ленка или од Билјана ?
Има луѓе што учеле ден ипол за матура и ваделе 4ки со 80+ перцентили. Не е само до прирачникот, ти можеш да научиш таму граматика, наука за јазик бла бла, ама ако ги немаш читано делата, ќе ти биде многу потешко. Тој што си ги има читано делата и ги има сфатено, само му е потребно да прочита еднаш од прирачник за да му се освежи сеќавањето.Јас учам според Ленка, по препорака од претходните генерации, што не значи и дека е подобар прирачник. А ти почни од било кој од веќе и немаш многу време![]()
Има луѓе што учеле ден ипол за матура и ваделе 4ки со 80+ перцентили. Не е само до прирачникот, ти можеш да научиш таму граматика, наука за јазик бла бла, ама ако ги немаш читано делата, ќе ти биде многу потешко. Тој што си ги има читано делата и ги има сфатено, само му е потребно да прочита еднаш од прирачник за да му се освежи сеќавањето.
Јас учам според Ленка, по препорака од претходните генерации, што не значи и дека е подобар прирачник. А ти почни од било кој од веќе и немаш многу време![]()
Почнат сум јас од Ленка уште пред неколку дена,но ако не е толку добар да искомбинирам нешто и од дветеСепак мислам дека не е толку тешко колку што го прават сите,али ајде
![]()
Ја немав прочитано ниедна книга и извадив тројка ... А граматика ова она од прирачникот си учев..Не е ни малку тешко...
Ако редовно си учел 4 години како од шала ќе си извадиш добра оцена![]()
Не е ни малку тешко...
Ако редовно си учел 4 години како од шала ќе си извадиш добра оцена![]()
Хуманизам и ренесанса пријателе... 9 факти треба да имашVe molam, dali ima nekoj voopshto informacija na shto da obratime vnimanie, koja bi bila mozhna tema, koga kje pishuvame vo vrska so struchnata tema za esej?![]()