Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ВалдеС да бранеше до крајот на сезоната, ќе имаше најмалку една титула во Каталонија. ;)

Нда. Чекај кој ВалдеС? Оној што го бркавте седум сезони? :)

МогуЌе. И нас оној Рамос кој правеше киксови на клучни утакмици ни донесе титула во ЛШ, да не се заебаваа можеби и во Ла Лига. :нинџ:

Муабетот е, истите што бевте најгласни за ситуацијата со Касиљас и Лопез, вчера први се „изнаесмеавте“ на киксот (?) на Икер. ;)

Се палите на секој пост, како средношколец на милфица ебате...

Валерон игра за Лас Палмас сезонава, пошто сакаше кариерата да ја зарши во неговиот матичен клуб. Би требало да му е последна сезона..
Знам дека таму игра, прашањето ми беше дали че игра уште.

Нда. Чекај кој ВалдеС? Оној што го бркавте седум сезони? :)

МогуЌе. И нас оној Рамос кој правеше киксови на клучни утакмици ни донесе титула во ЛШ, да не се заебаваа можеби и во Ла Лига. :нинџ:

Муабетот е, истите што бевте најгласни за ситуацијата со Касиљас и Лопез, вчера први се „изнаесмеавте“ на киксот (?) на Икер. ;)
Да. Тој Валдес.
Истиот тој Виктор Валдес, кој и со направени милион киксови е 157 пати подобар од Хозе Мануел Пинто, дечкото што им подари Ла Лига на Атлетико и ви подари Копа дел Реј на вас.[DOUBLEPOST=1401062972][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos:

Steta ne uspeaa da gi unistat patetiko na domasen teren u posledno kolo, a site bea u edeni u toa.

Ne me citirajte vie so ste pisale deka ke bilo tesko ili ne ste veruvale, taka ste se tesile samo.

Poentata na celo ova napisano e hoze manuel pinto ebago ebam

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

од УЕФА размислуваат да ги дисквалификуваат 5 тима од Украина што треба да играат во Европа следната сезона. Зошто според некој член (49.2) од правилникот на УЕФА, клубовите од земјата каде што има нереди или војни се автоматски дисквалификувани.
Ова би значело: Севиља во ЛШ, Валенсија во ЛЕ.
http://www.superdeporte.es/valencia/2014/05/26/valencia-entrar-europa-rebote/226232.html

Леле леле, Пинто ни подарил Куп, а на Атлетико лига :pos::pos::pos:

Па уствари кога ќе размислиш, точно е тоа. Не даде ниту еден гол, срамота!
Ама па не можеш само него да го кривиш, имаше истрчано исто колку и Меси на последните утакмици :D

Леле леле, Пинто ни подарил Куп, а на Атлетико лига :pos::pos::pos:

Па уствари кога ќе размислиш, точно е тоа. Не даде ниту еден гол, срамота!
Ама па не можеш само него да го кривиш, имаше истрчано исто колку и Меси на последните утакмици :D

Немој така за меси, он ќе освои светско.

Како сите шо очекувавме пад на формата на атлетико, така фанојте на барса чекаа гол од меси

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Трансферот на Анхел Кореа изгледа е завршена работа. Атлетико ќе плати 17 милиони долари! :)

:pos::pos::pos:
Пинто им е крив што останаа со компир сезонава! :D

Никако не научивте , изгледа треба да ве потсетам. Компирот за садење употребете си го.:D
Барселона освои Супер Куп на Шпанија.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom