Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хабе мисиру затоа клупа ќе грееш копиле мрсно!
10342911_703446276386139_1118251908712212100_n.jpg
Ваљда е за Бајерн 04 немора да значи против Атлети. Барем нив ги има на сликата поголем доказ :icon_lol:

И јас ќе ја постирав сликата, мислев дека против Баерн е тоа hijos de puta.
Ама, после видов дека на секоја слика го има напишано тоа o_O.. Не му е лесно на човекот, сигурно нешто македонско има во него, штом толку пцуе....

Во секој случај, сликата му е провокација кон Баерн, без разлика дали тоа напишаното се однесува за нив, или не... Баш пред нивната слика најде да се слика, ма немој...

Многу зрело од негова страна... :tapp: Без разлика за кој се мислело, јавно ли се пцуе... мисир

Ваљда е за Бајерн 04 немора да значи против Атлети. Барем нив ги има на сликата поголем доказ :icon_lol:
Дел од нив му беа колеги од репрезентација бе створење смрдено место да не фати да дај господ!:cuc:
10302545_722607317783151_3001351103813224500_n.jpg

Ракитиќ со кратка!:icon_lol:

Еибар се пласираше во Примера на две кола до крај.
Депортиво е на бод до примера, па дури и да не освои ниеден поен во последните две кола, пак може да се пласира како второпласиран, бидејќи има 6 бода предност пред Спортинг Хихон и Лас Палмас.

Нешто ми текна, онака безвезе..
Икер бранеше во Купот и ЛШ, Диего Лопез во Ла Лига.

Епилог: Реал освојува Куп и ЛШ, завршува трет во Ла Лига. :icon_mrgr:

just saying

just saying

Кога веќе ти текнува, мене ми текнува дека Диего Лопез прими два гола по негова вина на последното дерби со Атлетико Мадрид

Еибар се пласираше во Примера на две кола до крај.
Депортиво е на бод до примера, па дури и да не освои ниеден поен во последните две кола, пак може да се пласира како второпласиран, бидејќи има 6 бода предност пред Спортинг Хихон и Лас Палмас.
Ќе игра Валерон уште или последна му е оваја?

Ќе игра Валерон уште или последна му е оваја?
Валерон игра за Лас Палмас сезонава, пошто сакаше кариерата да ја зарши во неговиот матичен клуб. Би требало да му е последна сезона..

just saying

Валдез бранеше у Ла Лига и ЛШ, Пинто у купот. Епилог: 0 титули. Just saying. :icon_lol:

Валдез бранеше у Ла Лига и ЛШ, Пинто у купот. Епилог: 0 титули. Just saying. :icon_lol:
ВалдеС да бранеше до крајот на сезоната, ќе имаше најмалку една титула во Каталонија. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom