Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Која сиромашна презентација (пред се број на публика), подобро да не организирале.
Кога дојде Диего Лопез вие парада низ Мадрид направивте :-)

Кога дојде Диего Лопез вие парада низ Мадрид направивте :)

Немаше ништо организирано за Диего, тоа ми е поентата.

Ако веќе организираш, најави, објави, дај бесплатен влез барем нека има солидна бројка, или воопшто не организирај.

Ма да мене воглавно ваквите презентации што се трендинг најмногу у Шпанија ми се тотално непотребна работа.

Во работно време беше презентацијата затоа. :)

Поарно да немаше презентација на Кампот, ептен глупо испадна. Ни народ на трибините, ни нешто посебно организирано, за разлика од сите претходни засилувања: Нејмар, Алба....
На презентацијата на Алба имаше околу 10000 присутни, за Нејмар скоро 60000

Абе голман е, освен тоа млад, ненапумпан од медиумите, јас се зачудив со тоа деκа ќе има пρезентација на Κамп Ноу!

Реал освои 2 титули и изигра само една јака дерби утакмица, а Барселона остана со празни раце ама битно исти кур беа и двете екипи (y)

си се израдував јас ама јако ми е утехава на Барса фанс :pos:

po dolgo vreme redno bese da osvoite ls
veruvam deka povekjeto od vas(ako ne i site) ova vi e prv pat da gledate i da se raduvate na vasiot tim kako osvojuva ls :D

po dolgo vreme redno bese da osvoite ls
veruvam deka povekjeto od vas(ako ne i site) ova vi e prv pat da gledate i da se raduvate na vasiot tim kako osvojuva ls :D
Не сме ние фанс од 14 години и фанови на реал од кога дојде Роналдо... :) Слично е кај вас тоа од кога дојде Роналдињо сите ја засакаа Барселона .

Не сме ние фанс од 14 години и фанови на реал од кога дојде Роналдо... :) Слично е кај вас тоа од кога дојде Роналдињо сите ја засакаа Барселона .
Уште со муабетов од пред 10 години?

Хабе мисиру затоа клупа ќе грееш копиле мрсно!
10342911_703446276386139_1118251908712212100_n.jpg

Карлос Слим бил во Лисабон, да не ни го лапне Роналдо за 200М :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom