Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.051
- Поени од реакции
- 12.955
Море @Scouser88 функционира ова со аватарите. Ставај го сега Колкер 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рече човекот Лалана првоМоре @Scouser88 функционира ова со аватарите. Ставај го сега Колкер![]()
@Peja989 жив ли си бе ?? Те нема нигде![]()
Тука сум, тука. Поактивен сум на актуелнава тема за Ѓорче, па некако го заменарив овој подфорум.
Иначе, пратам ситуација![]()
Нема да се деси ова. Мораш да се помириш со некои работи.Знам дека замарам со ова али јбг, најлесно ми е за приказ.
Mignolet/Pantilimon
Signing/Johnson - Lovren/Skrtel - Sakho/Agger - Moreno/Enrique
Gerrard/Lucas- Henderson/Can
Coutinho/Lallana
Sturridge/Signing - Suarez/Borini - Sterling/Konoplyanka
Си праам филмови со овој Свети Пантелејмон, али според мене и те како би бил одличен избор за компетиција за Мињоле, сериозно добар голман е, нз будаливе зш го пуштија, али можеме на free да го земеме.
Ловрен го рачунаме 15, Морено 8, Чан 12, Лалана 25, Конопљанка 12. Ова се бајаги пари, али треба да се земе у обзир и дека сеа коа играме у ЛШ мора да биде значително зголемен трансфер буџетот, плус што ќе продаваме играчи. Не гледам како може да се земат поефтини играчи, такада не може да биде оправдание дека немале доволно пари. Ако немаат доволно пари, не ни заслужуваме да играме ЛШ. Со ова ќе фалат само двајца за да имаме две комплетни стартни и да бидеме доволно компетентни за двете битни натпреварувања. Да не заборавиме, Ајб и Сусо ваљда ќе фигурираат у некои поситни утакмици, али не ги сметам за доволно добри да влезат у ротацијава, затоа има потреба од нови играчи. Ја сметам дека ова е изводливо, и со ова ќе бидам презадоволен, нема ни да се осети преплатувањето на Лалана. Само многу ме интересира што ќе се деси со десната бековска позиција. Ако немаме пари за таму, сметам дека добра одлука би била и да го шитнеме Џонсон (под услов да е за добра пара) и да си го замениме со некој поквалитетен, а у текот на сезоната да ризикуваме со ботовине Флано и Виздом, ако до толку се нема пари. За ротација за Стариџ сум totally lost, врска неам кој би можел да дојде.
Не си у право.Нема да се деси ова. Мораш да се помириш со некои работи.
Голман нов едино ако е ефтин или безпари инаку не гледам зошто би фрлале пари.
Десни бекови ќе бидат Глен и Фланаган помири се со тоа. Евентуално Кели. Стопери ќе бидат Сако, Шкртел, Илори, и еден од Агер/Ловрен/Колкер. И се надевам Кели ќе го пробаат тука. Туре и Коатес пријатно. Доволно се 4 стопери + Кели. Не знам зошто Илори не го сметаш сериозно. За ова е купен, време му е. Ако на 21 година не е спремен да игра во прв тим тогаш да им го ебам племето на тие што го донесоа. За кој кур ни е ако не е спремен? Која црна иднина? 21 година има време му е. Или нека го играат или куферите. Не можи 21 годишен стопер да не е спремен, а во исто време сакаш да го продаваш Агер за да купиш 22 годишен стопер од Кардиф. Сако, Шкртел, Илори, Агер/Ловрен/Колкер + Кели. Од мене толку за оваа позиција
Лево Енрике и уште еден. Морено нема да биди пошто Реал ќе си го земат. Едино ако го шиткаат Коентрао па да го собериме. Крај краева ќе се најди некој ама мора да купиме.
Средина Џерард, Хендо, Лукас, Кан, Кутињо, Сусо и Ален/нов играч. Мада мислам дека Ален ќе остани нема друг да бараат.
Суарез, Стариџ, Стерлинг, Борини и Лалана/Конопљанка. Макар што сум сигурен дека украинецов не иди. Ако иди нема да дојди Лалана. И ќе фали уште еден како Реми или Педро. Реми би бил ок ама Арсенал го бара исто, плус ѓубрињава КПР влегоа во ПЛ така да цената можи да биди соленка.
Голман ако најдат за ефтино ок. Слушам 5 за Ворм ама шо знам да не се многу 5 за резерва голман
Лев бек
Ловрен/Колкер ако си оди Агер иако јас не сакам да си оди и не дека овие двата ги сакам ама според шпекулациите тоа е
Кан или Чан или Џан пичка му матер како сака нека е
Лалана
Реми/Педро мада на крај мислам дека нема ниеден да земиме за оваа позиција
Тоа е според последните шпекулации а не е далеку од вистината. Ваљда малку ми е изменето мислењето од последниот пат ама секако тоа е во зависност од шпекулациите и потребите.
За во аут си остануваат
Сисоко
Мозес
Туре
Коатес
Аспас
Алберто
Реина
Асаиди
За жал изгледа Агер
и младинци како Нгу, Адорјан и компанија нека ги ослободат
Ќе земиме од продажби близу 30 милиони си викам. Ако не им текни уште некој да шитнат. Ќе видиме
А за колку се шпекулира овој Колкер? Ако испадни Агер поефтино да го даат племето да им го ебам на сите до еден.
Кели нема шанси да остане у тимов, со Село Роверс се мачеше, камоли со појаки. Ќе биде продаден, сигурен сум.
Дадов мое мислење, од кај да знам дека тоа изјавилЈас мислев те консултирал Роџерс пред да го даде интервјуво![]()
Дадов мое мислење, од кај да знам дека тоа изјавил
Али останувам на тоа дека Кели веќе не е на потребното ниво за во Ливерпул.
Па дека пиша дека си сигурен, затоа да прашам, да не имало проблеми помеѓу тебе и Роџерс![]()
Инаку затоа и реков дека ќе се смета на Кели. Сусо можи да го шитнат ништо чудно