oд уста не го извади бе Арсенал, ако ако, само за арно нек се збориАрсенал ќе остави. И после СП ќе им бидат скапи тие што ги сакале![]()
Некое црнче ќе купиме од Уганда за 1.01 милиони евра.oд уста не го извади бе Арсенал, ако ако, само за арно нек се збори
Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување)
Еден јак играч има еден сега не го знаеш млад и перспективен е АМ игра сега дури и неколку репрезентации се борат за него дечкото се вика Андреј Торес.oд уста не го извади бе Арсенал, ако ако, само за арно нек се збори
Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување)
Објасни ми зошто играч кој нема првотимски статус и е сколн на киксови, а притоа биде продаден за 50 милки е лошо потег ?Во моментов цитатов во потпис ми е баш релевантен.
Не дека ми е гајле за трансферов, реков дека ништо не би ме изненадило макар и еве од париве од Луиз да го купат Бензема, пак не би ми било гајле, ама реално ова е тапа потег.
Сеедно, резултатите се покажуваат на крај на сезона/ите. Ај баш да видиме кој ќе биде следен што ќе си отиде или ќе дојде. Интересно лето не чека![]()
Напаѓач.Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување)
Тебе со 22.500 мислења те мрзело да пишуваш...
Неможеме да знаеме кој бил во право а кој не ако не дебатираме.
Баш напротив, трошиме во рамките на ферплеј што според мене е најбитно.
Добиваме 50- милионска понуда за играч кој нема првотимски статус и го продаваме, да го задржевме а наредната сезона да го има истиот статус, а притоа купиме напаѓач од џебот на Роман е тоа е веќе.... пластика.![]()