Фан Клуб: Челзи

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Отиде Луизчо, нека му е со среќа, фала за се што направи за тимот.
За спомен ќе ми остане првата утакмица со Манчестер кога беше непоминлив.....

time for shopping:cool:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

знам дека не е ова за вас, туку на утакмица на бразил, али ова сум сигурен дека цел живот ќе го паметам. Блескаше на тој дуел.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во моментов цитатов во потпис ми е баш релевантен.

Не дека ми е гајле за трансферов, реков дека ништо не би ме изненадило макар и еве од париве од Луиз да го купат Бензема, пак не би ми било гајле, ама реално ова е тапа потег.

Сеедно, резултатите се покажуваат на крај на сезона/ите. Ај баш да видиме кој ќе биде следен што ќе си отиде или ќе дојде. Интересно лето не чека :)

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
So srekja vo ponamošnata kariera Luiz. Mi beše i ke ostaneš eden od najomilenite igrači vo Chelsea. Krivo mi e što ne go iskoristi svojot potencijal za da stane pojak, ama toa e. Veruvam deka kje bideš dobar tandem so Silva. :)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Со среќа нека му е, сега да се надеваме париве нема да се искористат за да купиме некој од Јанг Бојс или Шафхаузен,

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Арсенал ќе остави. И после СП ќе им бидат скапи тие што ги сакале :D
oд уста не го извади бе Арсенал, ако ако, само за арно нек се збори
Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување :D)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување :D)
Некое црнче ќе купиме од Уганда за 1.01 милиони евра.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еден јак играч има еден сега не го знаеш млад и перспективен е АМ игра сега дури и неколку репрезентации се борат за него дечкото се вика Андреј Торес.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Во моментов цитатов во потпис ми е баш релевантен.

Не дека ми е гајле за трансферов, реков дека ништо не би ме изненадило макар и еве од париве од Луиз да го купат Бензема, пак не би ми било гајле, ама реално ова е тапа потег.

Сеедно, резултатите се покажуваат на крај на сезона/ите. Ај баш да видиме кој ќе биде следен што ќе си отиде или ќе дојде. Интересно лето не чека :)
Објасни ми зошто играч кој нема првотимски статус и е сколн на киксови, а притоа биде продаден за 50 милки е лошо потег ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Потсети ме на крај на другата сезона да ти кажам :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Не. Ме интересира моменталното твое размислување за трансферот бидејќи штом напиша дека не е добар потег образложи барем зошто.[DOUBLEPOST=1400883379][/DOUBLEPOST]
Напаѓач.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ме мрзи да пишувам :D А и така ќе видиме на крај на другата сезона кој бил во право вака џабе ќе дебатираме :)
Башка премногу е рано за некои претпоставки кога пред се сеуште не е почнат трансфер периодот на пример.

Ама без разлика Челзи не знае кај тера (најверојатнo :D )

Штета Донев што го нема у моментов да ме исхејта со некој рандом спинуван коментар :D

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.083
Поени од реакции
2.026
Тебе со 22.500 мислења те мрзело да пишуваш... :D
Неможеме да знаеме кој бил во право а кој не ако не дебатираме.
Баш напротив, трошиме во рамките на ферплеј што според мене е најбитно.
Добиваме 50- милионска понуда за играч кој нема првотимски статус и го продаваме, да го задржевме а наредната сезона да го има истиот статус, а притоа купиме напаѓач од џебот на Роман е тоа е веќе.... пластика. :)

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Тебе со 22.500 мислења те мрзело да пишуваш... :D
Неможеме да знаеме кој бил во право а кој не ако не дебатираме.
Баш напротив, трошиме во рамките на ферплеј што според мене е најбитно.
Добиваме 50- милионска понуда за играч кој нема првотимски статус и го продаваме, да го задржевме а наредната сезона да го има истиот статус, а притоа купиме напаѓач од џебот на Роман е тоа е веќе.... пластика. :)
:pos::pos::pos::pos: Добро бе уште ли верувате во ова ФФП.:ROFLMAO:

Све се мења само Торес остаје.:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom