Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Отиде Луизчо, нека му е со среќа, фала за се што направи за тимот.
За спомен ќе ми остане првата утакмица со Манчестер кога беше непоминлив.....

depositphotos_3311616-The-woman-and-is-a-lot-of-money-falling-from-above.jpg

time for shopping:cool:

знам дека не е ова за вас, туку на утакмица на бразил, али ова сум сигурен дека цел живот ќе го паметам. Блескаше на тој дуел.

Во моментов цитатов во потпис ми е баш релевантен.

Не дека ми е гајле за трансферов, реков дека ништо не би ме изненадило макар и еве од париве од Луиз да го купат Бензема, пак не би ми било гајле, ама реално ова е тапа потег.

Сеедно, резултатите се покажуваат на крај на сезона/ите. Ај баш да видиме кој ќе биде следен што ќе си отиде или ќе дојде. Интересно лето не чека :)

So srekja vo ponamošnata kariera Luiz. Mi beše i ke ostaneš eden od najomilenite igrači vo Chelsea. Krivo mi e što ne go iskoristi svojot potencijal za da stane pojak, ama toa e. Veruvam deka kje bideš dobar tandem so Silva. :)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Со среќа нека му е, сега да се надеваме париве нема да се искористат за да купиме некој од Јанг Бојс или Шафхаузен,

Арсенал ќе остави. И после СП ќе им бидат скапи тие што ги сакале :D
oд уста не го извади бе Арсенал, ако ако, само за арно нек се збори
Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување :D)

Инаку што ќе купите со 50 мил од Луиз, (да не испадне како едно друго 50 милионско засилување :D)
Некое црнче ќе купиме од Уганда за 1.01 милиони евра.

Еден јак играч има еден сега не го знаеш млад и перспективен е АМ игра сега дури и неколку репрезентации се борат за него дечкото се вика Андреј Торес.

Во моментов цитатов во потпис ми е баш релевантен.

Не дека ми е гајле за трансферов, реков дека ништо не би ме изненадило макар и еве од париве од Луиз да го купат Бензема, пак не би ми било гајле, ама реално ова е тапа потег.

Сеедно, резултатите се покажуваат на крај на сезона/ите. Ај баш да видиме кој ќе биде следен што ќе си отиде или ќе дојде. Интересно лето не чека :)

Објасни ми зошто играч кој нема првотимски статус и е сколн на киксови, а притоа биде продаден за 50 милки е лошо потег ?

Потсети ме на крај на другата сезона да ти кажам :D

Не. Ме интересира моменталното твое размислување за трансферот бидејќи штом напиша дека не е добар потег образложи барем зошто.[DOUBLEPOST=1400883379][/DOUBLEPOST]
Напаѓач.

Ме мрзи да пишувам :D А и така ќе видиме на крај на другата сезона кој бил во право вака џабе ќе дебатираме :)
Башка премногу е рано за некои претпоставки кога пред се сеуште не е почнат трансфер периодот на пример.

Ама без разлика Челзи не знае кај тера (најверојатнo :D )

Штета Донев што го нема у моментов да ме исхејта со некој рандом спинуван коментар :D

Тебе со 22.500 мислења те мрзело да пишуваш... :D
Неможеме да знаеме кој бил во право а кој не ако не дебатираме.
Баш напротив, трошиме во рамките на ферплеј што според мене е најбитно.
Добиваме 50- милионска понуда за играч кој нема првотимски статус и го продаваме, да го задржевме а наредната сезона да го има истиот статус, а притоа купиме напаѓач од џебот на Роман е тоа е веќе.... пластика. :)

Тебе со 22.500 мислења те мрзело да пишуваш... :D
Неможеме да знаеме кој бил во право а кој не ако не дебатираме.
Баш напротив, трошиме во рамките на ферплеј што според мене е најбитно.
Добиваме 50- милионска понуда за играч кој нема првотимски статус и го продаваме, да го задржевме а наредната сезона да го има истиот статус, а притоа купиме напаѓач од џебот на Роман е тоа е веќе.... пластика. :)
:pos::pos::pos::pos: Добро бе уште ли верувате во ова ФФП.:ROFLMAO:

Све се мења само Торес остаје.:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom