Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Моментално нa fox movies го имате The League of Extraodinary Gentemen, a odma po nego Men of Honor!

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Овој ми е најочекуваниот post-summer филм годинава. Мислам дека ќе му биде најдобриот до сега во кариерата. Не вложил толку пари, не повлекол толку врски, не потрошил 7 години, на просечен блокбастер (по мое мислење барем). Ќе биде нешто екстра.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
Добар си, мене срам ми е да пишам што филмови гледав баш поради сесијата :oops:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Изгледан Godzilla, шала на страна, ефектите се одлични, 3Д-то квалитетно иако го гледав во Кавадарци, но многу млитава приказна, сценарио нула, глумците добри беа, Волтер одличен иако кратка улога. Како и да е, интересно блокбастерче, ама како што читам и продолжение веќе му најавуваат, не би одел до толку... сеа следен вака блокбастер би требало да одам на Interstellar.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене друго нешто ми привлече внимание, зошто правиш seed по 5-6 дена? :S

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Seduced and Abandoned e интересен документарец за како функционира филмскиот бизнис, како било порано правењето филмови и како е сега, што се случува позади завесата кога се договара финансирање на филм.
Џејмс Тобак и Алек Бaлдвин додека го снимаат документарецот бараат финансии на Канскиот Фестивал за нивен проект што сакаат да го снимат.
Учествуваат реномирани режисери и актери во документарецов.
Мислам дека вреди да се погледне.
Me потсети на Entourage серијата документарецов малце и онака ми беше ептен кул :D

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Како ви се виде Godzilla, вреди да го гледам во кино?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
Мене не ми се свиѓаше, на другарите им се свиѓаше. Или поточно „не бил толку лош“.
На пола филм ми зосади и си размислував сосема трети ствари. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom