Насилства во Македонија

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Сите немаат толку мали јајца како тебе.Постојат ладнокрвнни луѓе кои во секој случај ако му е загрозен животот можат да убијат некого.
Немам јајца бе, не ми се мали. Интересно е колку мажишта се појавија на темава од вчера навака. Страшно еј, страшно.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Ова ке биде исто како Смилковскиот случај ете погоре еден член каза дека Насер имал македонски адвокат и дека ке се бранел,како демек Нозот бил на Ангел и Орката била нападната од Ангел,на крај значи ке испадне сите овие орки кои што сега даваат сочуство,сите на крај ке го бранат Насер и повторно ке измислат нешто или ке го пратат во Косово или пак ке му пресудат 10години затвор најмногу.
Kопиле гнасно :mad:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Има ли бе овде админ нека се затвори темата веке
Од каде ќе се информираш?Пак ќе се лажеш од телевизор?Или пак во штабот ќе чекаш некој ,,мудар'' (човек што се занимава со муда) да ти каже некоја вистина???

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Немам јајца бе, не ми се мали. Интересно е колку мажишта се појавија на темава од вчера навака. Страшно еј, страшно.
Епа нека ти е страв,неможеш да го задеваш некое куче што не знаеш колкави заби има.

Член од
17 април 2014
Мислења
587
Поени од реакции
841
Ја претеравте вие овде кој ке ве чите вас колку изнапишавте.

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Што сега и јас имам забрана?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Гнасни свински копилиња, каде им е совеста?
Немаат совест. Тој е пратен да тепа деца, што е срамно. Зошто ако е толкав маж не влезе во ринг со Кличко? Затоа што е пичка, знае силата да ја мери со силата на едно дете!:mad:
Бркото мора да поднесе оставка. И секако и во новата влада не смее да ги прчи брковите.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.436
Поени од реакции
35.120
Има ли бе овде админ? нека се затвори темата веке
Иди бе гледај фудбал и не се прави паметен многу. Уште темава да ја затворат и да биде целосен МОЛК, ЦЕНЗУРА до крај.

Мислиш не им е најлесно така да направат?
Секоја чест што не го прават тоа што го напиша (и што сеуште се замараат со 5 неписмени на еден нормален форумџија).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја претеравте вие овде кој ке ве чите вас колку изнапишавте.
трет коментар во темава ти е ова во стил кој ќе ве чита, стисни икс во ќошето и не читај.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.058
Епа нека ти е страв,неможеш да го задеваш некое куче што не знаеш колкави заби има.
Друже, да не испадне сеа дека се препукуваме, најмалку што сакаш е да се препукувам со некој на форум и да мериме кој има поголеми јајца. Верувај ми, живеам во населба каде што има Албанци и имам едно милион случаи и рчки со нив и веќе се имам навикнато на тие ситуации. И исто така верувај ми, дека знам што е курчење преку тастатура, а такви тука од вчера до денес се појавија минимум 100тина.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не се филмајте цензури и дека некој ве мрази нешто - не барајте насилство кон други луѓе посебно припадници на Владата, ќе јадете кривични пријави.
И зошто? Да бидете фраери на форум за да покажете какви патриотишта сте? Ако јадеш пријава за тоа - ништо не си направил. Биди фраер надвор да те видиме сите.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Добро зошто се силиш/те? Знаеш ли ти што значи пиштол? Си пукал ли со пиштол? Знаеш ли што значи да упукаш некој? Мислиш ли дека имаш муда да го направиш тоа? Абе у животов можам да се кладам дека да ти дојде ситуација да те нападнат Албанци ќе се помочаш од страв врз пиштолот и дека теорија не постои да пукнеш. Аман не се јачајте на тастатури, убаво рече Пеџа, излезете и мирно протестирајте.
Јас колку што знам доколку некој ме нападне на мој имот јас имам право да се бранам... јас имам муда. доколку некој кради на мој имот би се обидел да го спречам...би пукал и тоа како! иначе на прашаннјето дали сум пукал со пиштол не..не сум пукал никогаш но имам намера да се научам ке ми биде потребно.

Kajgana Shop

На врв Bottom