Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Е на времето кога играа Буфон Креспо Верон у Парма, чак и на градски дојдоа еднаш ми текнува бев да ги глеам и беше ладно времето и Буфон смрзна пошо цела утакница топката не дојде до негов шеснаесетник буквално седеше со скрстени раце цела утакмица :pos:. Тогаш беа јака екипа за нив навивав ми текнува и за Фиорентина.

Parma ostaje bez Europe!!
Uefa je odučila da ne izda licencu Parmi za igranje u europskim natjecanjima. Uefa je primjetila nešto što drugi nisu neisplaćen porez u visini od 300.000 eura. U Parmi su šokirani jer smatraju da taj novac nisu morali da isplate do 31. marta. Ipak, na Enio Tardiniju su uvjereni da su nevini, pa su najavili žalbu.
Жално :(

Parma ostaje bez Europe!!
Uefa je odučila da ne izda licencu Parmi za igranje u europskim natjecanjima. Uefa je primjetila nešto što drugi nisu neisplaćen porez u visini od 300.000 eura. U Parmi su šokirani jer smatraju da taj novac nisu morali da isplate do 31. marta. Ipak, na Enio Tardiniju su uvjereni da su nevini, pa su najavili žalbu.
Жално :(
Ako ispadne taka Torino najmnogu profitira da ?

Е на времето кога играа Буфон Креспо Верон у Парма, чак и на градски дојдоа еднаш ми текнува бев да ги глеам и беше ладно времето и Буфон смрзна пошо цела утакница топката не дојде до негов шеснаесетник буквално седеше со скрстени раце цела утакмица :pos:. Тогаш беа јака екипа за нив навивав ми текнува и за Фиорентина.

Тогаш Победа не можеше средината од Парма да ја помини, како офсајт да имаа поставено во средина Парма :pos:

Не носи лоповски дресови мајсторот.

Сега за Јувентус си? :D

Нашите се пијанат среде првенство за медиокритетни успеси, Пирло и останати се пијанчат на крај на сезона кога ќе освојат титула за која што работеле цела сезона :)

Ја само да ви кажам, можда отпаднавме, али затоа у купот сите ќе ве напраиме наши кучки. Има да плачете. Дотогаш, се гледаме!

Ја само да ви кажам, можда отпаднавме, али затоа у купот сите ќе ве напраиме наши кучки. Има да плачете. Дотогаш, се гледаме!
А да направиш коалиција со Дрогирашот за Серија Б да се отвори тема ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom