- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.856
- Поени од реакции
- 116.078
За сиромашните деца во Африка.А да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?
За сиромашните деца во Африка.А да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?
Или кај Јади Гомна во емисијаА да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?
Кога ќе стиснам translate на коментарите,на бугарски ми преведува.А и цела гугл + страна е на бугарски..Изгледа за гугл сме бугари.
Ај некој ако може нека преведе што се дере оџата. Наводно ги смирувал страстите ...
За ендемските видови на животни, оние кои се на раб на истребувањеА да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?
Aј пошо овие шо ти одговорија досеа очигледно не знаат ни сами шо ги прашуваш. Немаат барања овие што протестираа вчера и денес туку само вентилираа гнев.А да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?
Народот да не паничи и да не се крева прашина пошто претпоставените ја имаат ситуацијата под контрола.
Ај некој ако може нека преведе што се дере оџата. Наводно ги смирувал страстите ...
Ај не тропај зелени. Рефлексно се дига рака, за да се одбраниш.... верувам дека секој крадец кој оди да “преживее“ би реагирал инстинктивно да се заштити. Бидејќи никој несака да јаде ќотек и се заштитува рефлексно.
А да,се тресе сигурно.Ќе ужива во затвор,со пица,лап топ,мобилни,таблети,телевизори...за некој месец и ќе почне да си искача за викенди,и ќе биде херој на Албанците,можда и ќе бараат во учебник да го стават.Нека почива во мир.
Во ред е што ги апсат тие што протестираат.
Само на тој начин некој од нив ќе се најде во иста соба со убиецот.
Штом решиле да се одмаздат друг начин полицијата да им помогне нема.
Ниту можат да го вратат момчето ниту смеат да го пуштат убиецот во толпата. Единствено 100 луѓе од толпата да однесат во притвор очи во очи со тој што е веќе преплашен таму
Познат ми е ама не бев сигурен.Хахах пер Бувчо, од кај нас е. Добро дете е, не знам што се избацил вака да коментира. Се знам лично со него, генерација од основно ми е.
море будало па баш оти тие се на власт ни се случува оваО, море теле едно. Море магаре едно недоделкано. Мислиш дека ако ВМРО падне туку така ти ќе си го играш курот тука? Па ќе ти влезе ЕУ, ќе ти влезе ОБСЕ и тек тогаш ќе видиш што значи да играш како што ти свират. Не биди неписмен, не збори ако не ти се јасни импликациите.
Мене па на француски ми преведува. Сега ми е криво што не учев француски...Кога ќе стиснам translate на коментарите,на бугарски ми преведува.А и цела гугл + страна е на бугарски..Изгледа за гугл сме бугари.
Не мора да значи...Reality check: Оружје се вади само со умисла за да се употреби. Се носи со умисла за да се употреби.
Да, може за риби чистење го носел. Или за маргарин мачкање.Не мора да значи...
Поради гневот од секојдневните крадења (во најголем дел), но и сообраќајки и тепачки предизвикани од лицата од околните села (кои сосема случајно имаат една иста националност), заради што никој до сеа не одговара кривично, заради тоа што се кинат пријави и криминалци шетаат слободно, а е апелирано милион пати дека ќе дојде до нешто вакво, ко убистовото вчера. И ете за жал дојде. Јасно ти е сега зошто?А да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?