Насилства во Македонија

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Стварно болен народ еј... УБИЕЦОТ треба да се осуди како УБИЕЦ,а не како албанец,македонец,ром,турчин итн...

Наместо да станиме сите на нозе да протестираме за нешто да се подобри во државата,ние ја да слушниме нешто против албанец против македонец тогаш и протести и патриоти и све...пу да се плукнам во народот и државата.Ова нигде го нема.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.914
Поени од реакции
11.284
Ништо дечкото коментира на вест на фејсбук како тие што кршат се исти како и убиецот и како ако некој ти краде дома треба да го запреш и човечки да го прашаш што му треба а не да го тепаш.
Му паднал тег на глава изгледа.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Стварно болен народ еј... УБИЕЦОТ треба да се осуди како УБИЕЦ,а не како албанец,македонец,ром,турчин итн...

Наместо да станиме сите на нозе да протестираме за нешто да се подобри во државата,ние ја да слушниме нешто против албанец против македонец тогаш и протести и патриоти и све...пу да се плукнам во народот и државата.Ова нигде го нема.
Како нигде го нема, го има кај нас

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

A

aye

Гостин
И како алтернатива би дошла некоја подобра влада, а?

Туку нејсе, би се согласил јас со ова барање, ама само под услов паѓањето на владата да остане анархија барем пар години... па природната селекција и законот на појакиот да си го направат своето.
Па сигурно не би бирала од едно зло друго зло ако паѓа нека паѓа и таа и опозицијата. Нема аир веќе од нив. Само го поделија и упропастија народот.

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
И сите ведеа од youtube да ги отстраните, и сите медиуми да ги замолчите, сите новинари да ги поткупите, господа од МВР срамот не можите да го покријате премногу сте брутални према своите, сила покажувате врз оние од чии даноци плата земате, госпот да ве казни на нај лош можен начин, репресијата врз Македонските синови трае неколку години срамно, мора некој од неспособната институција МВР да понесе одговорност

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.882
Поени од реакции
36.937
Тоа го кажува еден од луѓето кои стојат на оградата,за џандарите...дека дошле од Кратово и тепаат тука деца,и зимаат 20 илјади плата(а е дупло од тоа,ама нема везе)[DOUBLEPOST=1400627471][/DOUBLEPOST]

Од каде е ? населба ?
Шкорпион погоре даде објаснување за човекот дека е малце плиток со мислите за некои работи. А од кај е незнам.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Шкорпион погоре даде објаснување за човекот дека е малце плиток со мислите за некои работи. А од кај е незнам.
Ченто/Маџари реонот.
Едно 99% сум сигурен.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075

Ај некој ако може нека преведе што се дере оџата. Наводно ги смирувал страстите ...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.856
Поени од реакции
116.076
Ченто/Маџари реонот.
Едно 99% сум сигурен.
Хахах пер Бувчо, од кај нас е. :pos: Добро дете е, не знам што се избацил вака да коментира. Се знам лично со него, генерација од основно ми е.

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
А да ми објасни некој за шо се протестира поконкретно?

Kajgana Shop

На врв Bottom