Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со самото тоа што мораат да прикачат видео каде му честитаат роденден покажуваат дека се банана клуб. Кај смее играч јавно да се жали на клубот зашто не му честитале роденден? Нека проба некој во Јунајтед ова ,ке го стрелаат.

Гледам Руни, не да го стрељаа :ROFLMAO:

Ништо не треба да е чудно во денешниот фудбал.
  • Меси секоја година и 3 месеци потпишува нов договор.
  • Роналдо ќе се враќаше назад - зема нов договор
  • Руни ќе одеше во Сити - зема нов договор
  • Суарез во Арсенал - зема нов договор
  • Азар сака да оди во ПСЖ - ама ќе земи нов договор
итн итн... Сите фудбалери од поновиве генерации се платеници. Кога стигна Велбек да не е задоволен од платата и да се заканува ќе си оди :facepalm: што остана за некои други :D

Не се нервирам јас од вакви бубашваби, сега кога веќе не можат да пишат на нивната омилена тема за Арсенал, ќе почнат со вакви муабети, Арсенал не го заслужувал Ремзи, ма немој, Арсенал кој остана во најтешките мигови, зборам за клубот и Венгер, не за фановите, ние фановите сме подложни на лесно менувње на мислења.

Ова не е Туре, ова се малите никакви кретеноидни створења наречени агенти, нивно масло. Рак на фудбалот све им ебам.

Ова не е Туре, ова се малите никакви кретеноидни створења наречени агенти, нивно масло. Рак на фудбалот све им ебам.
Може тука и самиот Јаја има удел, знае дека е најдобар цм во цел свет, има 31 година, повлекува за последен побогат договор, времето оди против него.

Може тука и самиот Јаја има удел, знае дека е најдобар цм во цел свет, има 31 година, повлекува за последен побогат договор, времето оди против него.
Абе гарант има, убеден сум дека има и он замешано прсти у ова, ама у глобала овие договори ги влечат агентиве. Како и да е, се разочарав од Туре.(n)

Абе гарант има, убеден сум дека има и он замешано прсти у ова, ама у глобала овие договори ги влечат агентиве. Како и да е, се разочарав од Туре.(n)
Нормално е, како што кажа и @Ilumious. Веќе е во години, најдобар играч им беше сезонава и заедно со агентот виделе дека сега е најдобра, ако не и последна шанса да извлечат нешто повеќе. Тоа што глупо изгледа вака од страна, посебно ако стварно роденденот е главната причина, друга приказна.

Нормално е, како што кажа и @Ilumious. Веќе е во години, најдобар играч им беше сезонава и заедно со агентот виделе дека сега е најдобра, ако не и последна шанса да извлечат нешто повеќе. Тоа што глупо изгледа вака од страна, посебно ако стварно роденденот е главната причина, друга приказна.
Брат ти се лутам зошто не ми отвори тема на кајгана за роденден, отсега очекувам да си ми преплатен на лајкови.:P
Е глупо е де, затоа викам дека се разочарав, за родеден, ебати смешните.

Брат ти се лутам зошто не ми отвори тема на кајгана за роденден, отсега очекувам да си ми преплатен на лајкови.:P
Е глупо е де, затоа викам дека се разочарав, за родеден, ебати смешните.
Ама он може, најдобар е. Кајгана може и без тебе :icon_lol:

Во право е да се лути доколку на други честитале а него не. На брод кога работев бевме 900 екипаж и сите добиваа честитка и поклон од компанијата така да може клубот да испрати една честитка.

Sent from my ST21i using Tapatalk

Фала именденот што ми го честитавте пред месец и пол....Фала и за роденденот лани. ЗАТОА НАПРАВИВ ТРАНСФЕР ВО ЈУНАЈТЕД

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom