Абе добро, стварно ли немата ни малце акал у тоа лејките испрани плакатолепачки.
Ало малоумнику ретардиран, денеска наше дете 18 годишно македонче беше заклано на сред улица од инцестоиден мутант заради ТОЧАК.
Ти сериозно мислиш дека ова се глупости? Или ај како тебе што ти наредиле од партијата, покриј ги очите, ништо не е, пушти си филм и ќе се реши ова, немај гајле, има разлика ти знаеш да ја препознаеш.
Ајде гони се у курац од темава со твоите миротворски муабети, иди издудлај им го по еднаш на сечените.
Знаеш што е најтрагично брат? Што џабе сега се крева оваа фама, еве гледам во Ѓорче излегле скоро сите на улица, нешто слушам и во Автокоманда се спремале протести... ЏАБЕ, утре, за 2-3-4 дена се ќе стивне и пак ќе биде стара песна. Со нив решение нема, едино да дојдеме до стадиум на граѓанска војна, т.е. или они или ние, инаку разбирачка или компромис не постои со нив.
Ел Нињо мислам имаше пишано, и тоа баш убаво, коа ќе дојде некој и ќе ми каже, еј абе има и добри од нив. Абе ај жити се има добри? 90% се племе од Косово, добрите се тие што се староседелци тука, лично јас познавам такви, али штета што се реткост.
Страшно е ова што се случува, невино дете го изгуби животот на факинг 18 годишна возраст, бем ти и ретарди и се, грам мозок што немаат. Од утре очекувам контра протести од инцестоидниве, како тоа они биле угнетувани, неправедно бил казнет НАСЕР и слични други глупости кои стандард ги употребуваат кога ќе се деси вакво нешто.
И Сабја баш убаво пишал, ова уопште не е чудно, јас еве у Ченто живеам, кај мене ова е секојдневие, шкони да закачаат наши деца, само ете денес за жал преминале на повисоко ниво, со убиство. До сега било тепање со боксови, со шипки, боксирачи, па и бодење со ножеви... Тотално секојдневие е ова кај нас, само што тоа не го истакнува секој ебан медиум, побитно е нели дека педерите се угнетувани, дека се обесправени, дека треба да се дозволат геј бракови, дека и се скршил ноктот на Ријана...
Ми се повраќа од државава
![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)