- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.076
- Поени од реакции
- 74.812
Мислам дека не, повеќе ми личи дека бил дел од ДХБил ли Ангел од екипа 10/60 цпб? или лошо сум разбрал
![Тажен :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/frown.png)
Мислам дека не, повеќе ми личи дека бил дел од ДХБил ли Ангел од екипа 10/60 цпб? или лошо сум разбрал
Ај пред споменик на Ѓорче Петров за 30 минути да се разбереме.Еј смешен си,дојди во лице кажи ми го тоа.
И јас истово го спомнав претходно, нема потреба да се убие шконот пошто нашиот ќе го јаде сигурно.Нема да да дебатира, он ќе чека да види што ќе му каже Илија Димовски и прес центарот на ВМРО и тоа ќе го повторува цела емисија, а тоа е ќе биде нешто од прилика “полицијата си ја заврши работата, убиецот е уапсен, сите да сме мирни’’
Ја лично не верувам дека е уапсен и мислам дека тоа го кажаа за да пробаат да смират. Во случај да е стварно некој уапсен ќе има протести, па ослободување од притвот па заташкување и на крај слобода да го повтори ова.
Во Ѓорче не мора да летне некоја глава, (пошто за таа глава ќе се лежи сигурно, за разлика од детево за кое ја ви гарантирам дека никој нема да одговара,) доволно е тие шипци што таму работат и имаат дуќани, да не припарат веќе во населбата.
Одамна е дојдено времето кога секој е за себе, и во државата и полицијава здрав, нормален човек не смее да има верба, секогаш шетајте си со нешто оштро во вас, верувајте дека побезбедно ќе се осеќате.
Тие што ме убедуваа дека со 62 пратеника нема да се трпи овој терор би ги поздравил посебно, како ви беше вечерта после изборите кога славевте ““ослободување од ДУИ’’, и како утре сабајле со шконот од канцеларија ќе пиете кафе после ова, гробот да ви го ебам смрден.
Ајде важи,земи ги и мама и тато.Ај пред споменик на Ѓорче Петров за 30 минути да се разбереме.![]()
Trebenje na orki e humano resenie.ovie slucai se slucuvale i vo minatoto svedoci sme koga makedonci sredno skolci go ubija toj Muamed.
i sto da napravime sega ? da se kreneme megu etnicki poradi detski gluposti ?
А ние си седиме пред компјутер.Со ваарвари и неандерталци си имаме работа. Само да потсетам дека лани организираа протести бидејќи МВР уапси неколку за убиството кај Смилковско Езеро (не ми текнува се како беше) Поенатата ми е дека иако се судат убијци, неандерталциве сепак протестираат зошто биле воопшто уапсени! УБИЈЦИ се убиле човек, како можеш да бараш да се ослободат? Без разлика на раса, вера итн никако не ни треба да се помисли да се оправда убиство на невини луѓе а не па на деца ( 18 години, само што почнал да го живее животот...) Лесна му земја на Ангел и навистина жалам за негговото семејство... :/