_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Сега педерите нема да сакаат да го пуштат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze samo sorcot na Sancez da go zemeteМарота, жити твоите очи не ми се ценкај за 3-4 милиона, пушти срце веќе еднаш и земај го Санчез
Moze samo sorcot na Sancez da go zemete
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е баш тие беа зборовите на Марота кога Барса го сакаше ВидалMoze samo sorcot na Sancez da go zemete
Sent from my iPhone using Tapatalk
DeviAngel напиша:Report: Conte signed Juve deal
There are rumours swirling around that Antonio Conte has already signed a contract with Juventus until 2018.
According to Tuttosport, the rumour is that the Coach has been in negotiations for several days with President Andrea Agnelli and reached an agreement.
Conte had publicly warned he’d only commit to the club if he received guarantees the squad would be strengthened enough for a Champions League bid.
Juve have already won their third consecutive Scudetto and set a new all-time record for most points in a single Serie A season on 99.
On Sunday against Cagliari they have the opportunity to become the first Italian club to reach triple figures.
Juve will celebrate the title tomorrow evening with an open top bus riding through the streets of Turin.
====
GRANDE !!!!!!!!!!!
Тутоспорт пишува дека сеуште нема никаква потврда, но веста може да се соопшти утре за време на прославата. Мислам дека сепак, последниве 2 дена ми оставаат надеж дека Конте ќе остане.ULTIM'ORA - Antonio Conte verso il rinnovo fino al 2018, si attendono i dettagli nell'annuncio delle prossime ore!
NEWS - Antonio Conte to renew until 2018, expect the details in the announcement of the next few hours!
Дали е вистина, у наредните неколку часа ќе се види.
Нека ја одработат 102ката овие па после ќе си прајме сеир со мрзатаЗар стварно мислевте дека Конте ќе замине од Јувентус...? Пред две недели кога ме банираа, им пишав на Мондо или Деви дека нема шанси Антонио да замине од тимот. Чим веќе почна Марота да ги договара трансверите на Евра, Нани, Санчез... итн за 4-3-3 формација, значи нема шанси Конте да замине во друг тим.
Замислете ситуација, Конте си оди од тимот, а Марота купува играчи на слепо без да се консултира со идниот тренер. Fuck Logic. Медиумите понекогаш (добро де секогаш) прават драми од вакви ситуации, само за да им се покачи читаноста.
Инаку составот за денес: Buffon, Caceres, Bonucci, Ogbonna, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente
Со оглед на тоа што денес последен пат ги гледаме Мирко, Кваљарела, Падоин, Пелусо и Освалдо во Јувентус, сакам некои од нив да добијат шанса.... јас сум за Мрзата, сакам уште еднаш да ми го крене притисокот како во старите добри времиња![]()