Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па слушнав и ние сме барале 15 за Леива :icon_lol: Макар што јас би го задржал за резерва
Па нас моментално ни треба таков играч, задњи везни пошто Камбијасо најверојатно ќе си иде.
Е сеа од другите имиња што се спомнуваат као негови замени Бехрами, Нилтон (28 годишен играч што не мрднал од бразилско првенство) Лукас е Маскерано за нив. :)

Па нас моментално ни треба таков играч, задњи везни пошто Камбијасо најверојатно ќе си иде.
Е сеа од другите имиња што се спомнуваат као негови замени Бехрами, Нилтон (28 годишен играч што не мрднал од бразилско првенство) Лукас е Маскерано за нив. :)
Му падна формата инаку не е лош Лукас

Да ги трампаме Лукаш Леива и Рики Алварез а? :icon_lol::D

Ковачич ви го лапаме летово. :)
Него Рики мене ми е интересен како играч,само лева нога има али опасен ми делува кога и да сум имал прилика да го гледам.

Ковачич ви го лапаме летово. :)
Него Рики мене ми е интересен како играч,само лева нога има али опасен ми делува кога и да сум имал прилика да го гледам.
Ако ми подаваш почесто и поопасен ќе бидам :)

Ако ми подаваш почесто и поопасен ќе бидам :)

За тебе можам да кажам дека имаш подобра завршница од Ајб во моментов. Човекот празен гол утна 2-3 пати на пријателската а ти во такви ситуации си 100%:):)

време е да се врати Н'гог страшно добар потенцијал а неискористен е сеуште :) шала настрана

момци ве читам често ама многу ретко пишувам, од овоа што го читате сега засега за трансфер цели нема ни еден да биде
едина желба ми е ален, асаиди,аспас, алберто,борини,лукас,ШКРТЕЛ(а не агер) да се дадат додека вредат

Гледам сега сме поврзани со Ловрен. Солиден играч, имам прилично добро мислење за него, ама според Echo, во пакет со Лалана за 50 милиони фунти.
50 милиони фунти:eek:. Ако понудат толку нека се фрлат во една од рекиве низ Србија, за 50 милиони се купува Коста, и чао пријатно, одбраната нека прима и 100 гола ако сака, со него ќе дадеме 200 :D

Е Ловрен може, тоа е веќе добар дефанзивец, батали англичаниве од Саутемптон.

Гледам сега сме поврзани со Ловрен. Солиден играч, имам прилично добро мислење за него, ама според Echo, во пакет со Лалана за 50 милиони фунти.
50 милиони фунти:eek:. Ако понудат толку нека се фрлат во една од рекиве низ Србија, за 50 милиони се купува Коста, и чао пријатно, одбраната нека прима и 100 гола ако сака, со него ќе дадеме 200 :D

100 гола дадени, 50 примени, не ви е нападот проблем. Иако, се слагам дека Ловрен не вреди 25 милиони.

100 гола дадени, 50 примени, не ви е нападот проблем. Иако, се слагам дека Ловрен не вреди 25 милиони.

Само како пример посочив, не дека така ќе се засилуваме. Имаме поголеми проблеми од нападов за кои треба да се погрижиме летово.[DOUBLEPOST=1400284434][/DOUBLEPOST]
Е Ловрен може, тоа е веќе добар дефанзивец, батали англичаниве од Саутемптон.

Ти само за Ловрен? Многу ефтин некако. Добро, тоа веќе тебе ти е во крвта....:)

Последно уредено:
Нешто поконкретно има ли од шпекулацииве ??

Него мора уште нареднава година Ливерпул да освои нешто за да се остави белег од одличнава форма. Да не ни се деси пак 2008-09 каде имавме дрим тим али што кога тој тим ништо не освои тие години..
По 2011 време е и Брендан и Ливерпул да кренат титула па макар било пак Карлинг.
Нареднава очекувам такво нешто. 4 фронта ,мора да има еден успешен.

Sport-BILD: Liverpool close to activating Leverkusen's Emre Can's €12m release clause.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom