Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам оти има пост над мене со линк од Златна Книга, ама мене не ми требаат имињата на психијатрите од Македонија.
Па, ми треба препорака на психијатар кој работи у државна, или у приватна ординација која има договор со фондот. Друго нешто, ми треба современ психијатар, а не 70 годишен комунистички психијатар кој ќе ми дрви оти некогаш у животот Табернакул му испринтал учебник кој го продал у 65 примероци.

Фала многу.

Ве молам, препорака за добар хирург ортопед на дланки. Правев операција во Ремедика кај др. Илинка Стефановска и слободно можам да кажам, ме доунакази за сите пари. Сега барам, доколку, некој може да се нафати за корекција. Ви благодарам однапред, бескрајно.

Zdravo,
Izvinete sto nemam mkd, podrska Ve molaam da mi preporacate strucen oralen hirurg(apikotomija/cistektomija so najverojatno implantiranje na koska i (mozebi membrana/) na gorna vilica.imam tekovno osiguruvanje vo mkd, no vrenmenski sum ogranicena(ja napustam zemjava na 25 juli). Bi ve zamolila za iskustva i iskusen oralen hirurg koj raboti na taa problematika(...p.s. Itno e)
Blagodaram odnapred1

Ве молам, препорака за добар хирург ортопед на дланки. Правев операција во Ремедика кај др. Илинка Стефановска и слободно можам да кажам, ме доунакази за сите пари. Сега барам, доколку, некој може да се нафати за корекција. Ви благодарам однапред, бескрајно.
За твојов проблем мозам да ти казам дека Др Фотева од ортопедија на Државна Клиника би била упатена точно да го разреши и ти помогне

Добар УРОЛОГ приватен препорака , бројче ??? Итно ми е

Препoрaчaјте клиникa кaде нaјбрзo мoже дa биде извршенa кoмплетнa здрaвственa aнaлизa, крв oргaни и кoлку би чинелa oтприликa тaквaтa услугa

Препoрaчaјте клиникa кaде нaјбрзo мoже дa биде извршенa кoмплетнa здрaвственa aнaлизa, крв oргaни и кoлку би чинелa oтприликa тaквaтa услугa
Од „Филип Втори“ имам многу позитивни искуства и лично и од поширокото семејство. Стручни, љубезни и изненадувачки за некои работи и поефтини од некои локални амбуланти.

Препорака за стоматолог од Штип ако има некој искуство?
Некој што е стручен и работи со нови/современи методи.
Проблемот ми е поврзан со естетска стоматологија(полирање, белеење и т.н.)
Благодарам.

Ми требаат препораки во 3 области:
1. Добар матичен лекар (по можност во околина на Автокоманда)
2. Гастроентерохепатолог
3. Невролог (специјалност епилепсија)

Можеби сум малце надвор од темата ама работата е итна дали ке може да ми препорачате некој добар уролод за Скопје и со малце по прифатливи цени кој си ја разбира добро работата ако може да ми дадете инфо со локација и телефон Благодарам однапред.

Препорака за стоматолог во Скопје (по можност да не е од тие преценетите кај што цените се небаре нови заби ќе ми никнат). Некој што работи добро, со Ок цени (по можност центар, кисела вода, аеродром, мичурин, Карпош 1)

Препорака за дерматолог ( во врска за консултација за мал дел од кожата) во Скопје и отприлика по колку пари земаат за прегледи ?

Препорака за дерматолог ( во врска за консултација за мал дел од кожата) во Скопје и отприлика по колку пари земаат за прегледи ?
Оди кај др. Николина во аеродром (позади веро). Незнам за цените, али си ја знае работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom