Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Добар алерголог и пулмолог?
Има ли некој што бил кај д-р Дејан Докич,искуство?

Докторот е супер, можеш слободно да одиш кај него, само не го суди по изглед :)

Докторот е супер, можеш слободно да одиш кај него, само не го суди по изглед :)

Дали знаеш каде работи сега,контакт?
И каков сака нека е,само да ме врати у нормала.:D

На Клиника за Пулмологија,Државна. Приемчив, лесно достапен, само побарај си преглед за кај него. Не прашувај дали е добар, зашто е најдобар.
--- надополнето: 21 декември 2013 во 11:05 ---
само не го суди по изглед :)

И што по ѓаволите би требало ова да ти значи? :facepalm:

Матичниот нека ти закаже преглед, има кај него доста слободни термини, а каде се наоѓа веке ти одговорија.

Ако има некој искуство со дерматолози да ми препорача некој добар без разлика на цената само да биде добар...

Добар ортопед во Скопје ? имам проблеми со зглобовите,можеби и тетиви,незнам што е работата,но мнооогу ме болат,посебно рамењата...активно спортувам,теретана+боречка вештина,секој ден...и болките во рамењата се многу лоши,долго време ги трпам бидејќи си викам дека можеби многу ги оптеретувам,но сакам да одам на еден преглед да видат што се случува со нив..

Слушнав дека има некој добар лекар(не сум сигурен дали е лекар или некој со домашни производи) за лекување на Синус во Скопје. Знаете ли за кој се работи или да ми препорачате некој.

На Клиника за урологија, Скопје.

Не благодарам, не сакам на државно. Пред се барам приватна клиника, бидејќи сакам добра услуга.

Не благодарам, не сакам на државно. Пред се барам приватна клиника, бидејќи сакам добра услуга.

Услугата е секаде иста, разликата е што на приватно ќе даеш повеќе пари ;)
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 00:01 ---
Добар ортопед во Скопје ? имам проблеми со зглобовите,можеби и тетиви,незнам што е работата,но мнооогу ме болат,посебно рамењата...активно спортувам,теретана+боречка вештина,секој ден...и болките во рамењата се многу лоши,долго време ги трпам бидејќи си викам дека можеби многу ги оптеретувам,но сакам да одам на еден преглед да видат што се случува со нив..

Можеш и на ревматолог да идеш :icon_mrgr:

Услугата е секаде иста, разликата е што на приватно ќе даеш повеќе пари ;)
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 00:01 ---

Можеш и на ревматолог да идеш :icon_mrgr:
Za sto e toj revmatolog prv pat slusam ? Bev kaj Temelkovski,mi kaza snimka magnetna da napravam ama nemaat moite pari momentalno pa ke vidam koga ke napravam..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom