Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што плачат овие бе? Не знам што очекуваа, Бетис да стојат само на терен?
Па читам и коментари за Малага. Еве не им треба и по дифолт ќе изгубат...логика.

Овие се нездрави, се бунат што Бетис играле ептен мотивирано. Епа играј и ти помотивирано од нив и победи ги. Се може да види и слушне човек.

Да немаше Билбао настапи во Европа следнава сезона ќе се приклучеа во конкуренцијата за титула, 4-то место со заостаток од 5-10 бода зад првите три пласирани тима, вака тешко. Заслужија ЛШ, се дандевам дека ќе поминат подобро од Сосиедад!(y)

Најголеми губитници се Реал.. ДА РЕАЛ ! Да победеа на последните 3 утакмици ќе си славеа титула, а они губат од тимови од среди на табелата ...
Барса да победеше на 2 че беше прва, при кикс на другите. Атлетико да победеше само денес че беше прв. Баба ми да имаше такво, дедо ми че беше педер. Кристиано Роналдо да беше најдобар че имаше и некој трофеј освоено... Оh wait :tapp:

наградата "најлоша одбрана" во ЛаЛига за сезона 2013/14, ја доби: Валенсија :D

:place:

BnYVBRmCcAAhadT.jpg:large

мизерии :facepalm:

Како стојат со шанси за титула Барса и Атлетико,кој тепа освојува? ако е нерешено ,кој е прв? :D

Толку беше тешко да ми одговориш?Ако да,океј.

да,тешко ми беше да побарам.

Нема шо да глеаш, барса е сита од трофеи на распад е, атлетико освојува шпанија ги тепа еуфорија и губат у финале.

Толку беше тешко да ми одговориш?Ако да,океј.

да,тешко ми беше да побарам.
Абе, услуга ти правам. На прашањето ти одговорив со табела, ем попрегледно е така, таман ќе видиш и кои се борат за опстанок, кои за излез во Европа, кој е 13ти, а кој 18ти, итн итн.... Со еден удар, безброј муви ти се тоа. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom