G
garthok
Гостин
Не е нов, во јануари по грешка го отворив и нодот го препозна одма. Не анфрендирав никој само ја избришав цела конверзација со тој што ми го прати и до сега не приметив нешто сумљиво.
Без ефект? Што очекуваше ти, иконите на десктоп оро да заиграат? Тоа што користиш Линукс дистрибуција, мислиш дека си заштитен? Ова е cross-platform вирус, ако имаш Java инсталирано и си го отворил фајлот, сјебан си.Ubuntu користам го отворив вирусот ама без ефект не ми прави проблем...
Ниеден антивирус не го фаќа???
Ниеден антивирус нема да те заштити од самиот тебе, ако намерно симнеш фајл, и инсистираш да го инсталираш тоа нешто...ЗдравРазум 1.0
Симни го и инсталирај го.
Многу е лесно да се заштитиш од 99% од вирусите, тројанците и црвите.Ниеден антивирус нема да те заштити од самиот тебе, ако намерно симнеш фајл, и инсистираш да го инсталираш тоа нешто...
Сеуште немаат измислено софтвер за заштита од глупавост. Проблемот е потежок за решавање и од смислата на животот.
Oh don't even try, AVG?Абе јас му се смеев на сите ретарди шо отвараат вакви работи, ама најголема испаднав. Скенирам со АВГ сеа па ќе видиме, ако не дирек на формат.