Facebook - LOL Virus

• Креатор на темата Креатор на темата Carax
  • Време на започнување Време на започнување
Во ред, сепак за мене детактирал или не AVG е џанк.....ќе детектира 1 ќе пуушти 2 и така натакa :)

Абе јас му се смеев на сите ретарди шо отвараат вакви работи, ама најголема испаднав. :mad: Скенирам со АВГ сеа па ќе видиме, ако не дирек на формат.

Fixed :D

И мене ми стигна срањево али не го отворив, јасно е што може да биде... Пошто купувате од Али експрес ондак не е лошо да си го форматирате pc тие што се заразивте.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Кај мене не работи, немам јава инсталирано на компјутерот :(

Луѓе ај малку помош ако може.

Ми стигна на фб порака со овој вирус, но не кликнав на фајлот, само ја избришав пораката целосно, значи не да ја ставам во архивирани пораки туку кликнав на Delete conversation. Дали постои можност со самото отварање на прозорецот, без да се кликне на .zip фајлот да се зарази профилот и компјутерот? Логички за да се зарази треба да се кликне/отвори фајлот. Но за секој случај прашувам ако знае некој. Пошто на нет барав има многу разни одговори.

Поздрав

Луѓе ај малку помош ако може.

Ми стигна на фб порака со овој вирус, но не кликнав на фајлот, само ја избришав пораката целосно, значи не да ја ставам во архивирани пораки туку кликнав на Delete conversation. Дали постои можност со самото отварање на прозорецот, без да се кликне на .zip фајлот да се зарази профилот и компјутерот? Логички за да се зарази треба да се кликне/отвори фајлот. Но за секој случај прашувам ако знае некој. Пошто на нет барав има многу разни одговори.

Поздрав
Ова ти е исто ко ми сврши на стомак, дали сум трудна. :facepalm:
Не, не си заразен немај гајле. ;)

Ова ти е исто ко ми сврши на стомак, дали сум трудна. :facepalm:
Не, не си заразен немај гајле. ;)
Затоа реков дека логички за да се зарази треба да се отвори фајлот. ;)
Ама на странски форуми гледам луѓе што пишувале дека секако се заразува затоа прашав за секој случај.
Иначе фала на одговорот. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom