Фан клуб - РК Вардар

Па ако Автокоманда како една од најстарите населби е селска околина, тогаш Ченто, Маџари, Драчево и многу други што се? Или мислеше на нив(освен Драчево) зошто они е во околината на Автокоманда. Толки си ги почитувате навивачите на Вардар од Автокоманда, а некои од нив ви биле и воџи. Браво. (y)
Не го врти муабетот, "околина“ e салата, "клуб" е Металург. Сега е во ред?

Цитро, суровата вистина е дека двете да се играат во БТ значи две домашни утакмици за ВАРДАР. Имаат малку мозок барем тоа да го знаат Гревче и Чокрев.

Тоа матична сала, или традиција е најсмешното нешто. Цел свет иде напред, на некој му е убаво во штала. Ама убава традиција, селска околина, за селски клуб.

Мене ми делува ко ти да си го вртиш муабетот ама нема врска. Во ред е.

Е де, што има да се правдам, нит сум во комити па да се правдам за некој воџа. Прочитај убаво дали негде сум спомнал населба, или ја спомнувам салата само зашто тоа има значење за клубот, навивачите секако не им се од големо значење, освен за фалење.

Е де, што има да се правдам, нит сум во комити па да се правдам за некој воџа. Прочитај убаво дали негде сум спомнал населба, или ја спомнувам салата само зашто тоа има значење за клубот, навивачите секако не им се од големо значење, освен за фалење.
Па под околина јас подразбирам и населбата ама ете ти си мислел на салата и не сме се разбрале.

Тролањето може да започне :нинџ:

20hm5pz.jpg

Инвазија во своја сала? o_O

И доста им се замарате не се вредни да се збори за нив, последниве 2 страни се само за нив...

Attachments

• eYq4E5R.png
    eYq4E5R.png
    86 KB · Прегледи: 58
Искрено не знам што е полошо прашањава или одговориве:pos:.

Инвазија во своја сала? o_O

И доста им се замарате не се вредни да се збори за нив, последниве 2 страни се само за нив...
Админов што ги одговара е најак :cuc:

:pos::pos::pos::pos: ме насмеа, инаку атман излеа нема да игра ни во четврток

Кога ќе улета некој анти-Вардар расположен на темава и ќе си фати работа со членовите на фан клубот :icon_lol:

tumblr_m04kmxQSLr1qkukto.gif

Кога ќе попие ремет

1396973071083.gif

:pos:

Дај бе тролајте ги дека ќе ни дојдат на помош браќата од Гелсенкирхен во бројка од 10 000 и ќе ја рушиме шталата :D

Следниот паметњаковиќ кој ќе дојде во темава со муабетот Никој како тебе друг не го ебе Вардар, ќе си заработи казнени поени. Песнички што немаат ни поента, ни рима, во соодветната тема, не во противничкиот фан клуб. Фала многу, пријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom