Фан Клуб: Челзи

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Еее да одма отказ и за Мурињо. Роман цело време си го планираше неговото враќање и мислам дека стварно ќе остане повеќе време тренер на Челзи. Мене не ми смета што играме дефанзивно кога тоа си носи резултати. Оваа година сите знаеме што ни фалеше некој добар напаѓач. Затоа и губевме бодови со екипи што се бранеа. Само потсети се како игравме во дерби мечевите, замисли наредна сезона што ќе биде со уште некое засилување. Колку тимови го сакаат Мурињо за тренер, ние одма ќе му даваме отказ. Категорично не. Од овие што ги наброја само за Анчелоти ми е криво, многу добар фудбал игравме тогаш.

А за тоа кој играч беше најдобар сезонава и за мене е Азпиликуета. Обожавам да го гледам. Он и Кејхил ни се најпогодени засилувања во последно време, стабилни и константни и донесени без некои големи очекувања (бар за мене). Секоја чест и за двајцата.
Реално по мене Фергусон е најдобар тренер, но по него дефинитивно Анчелоти. Бев за Милан кога Анчелоти го водеше Милан (пред тоа не гледав фудбал). Кога си отиде од Милан, станав фан на Челси.:)
Јас сум реален, колку што го сакам Челси, толку не го сакам Мурињо. Не е поентата на си правиме непријатели од своите колеги, нели? Како го пречекаа на Стемфорд, Бенитез првиот натпревар? Лошо?! Нормално.
Па утре ако сака да се врати во Реал, Мурињо, ни таму нема да го сакаат поради последниот коментар, верувам ниту навивачите на Барса нема да го сакаат. Нема да го сакаат ни на Вембли, ниту навивачите на арсенал.... Има една порака т.е. реклама која кружи од ФИФА- респект. Треба да ги почитуваме и противниците и судиите затоа што еден ден можеме и ние да се најдеме во тој противнички состав, но можеби и еден ден ќе станеме судии.
Инаку респект и за тебе, поради оваа права фудбалска опција која си ја одбрала.;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
И пак на крај ќе сме си клуб со највеќе титули сезонава :cool:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
За Торес, колку само би сакал да се ослободиме од него, ама нема клуб на овој свет што ќе го купи и ќе му дава таква плата, и затоа си е среќен во Челзи. Развивам деменција, изгледа ова и вчера го пишав.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Донев....ајм дисапоинтед што не си ја постирал сликава

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Оф леле here we go agin со името :pos:

А ова фанови на Челзи како никнуваат тоа е пластика :свиркам:
Ако сме навивале за Челзи цел живот, а не сме пишувале тука не ни се важи и пластични сме?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ако сме навивале за Челзи цел живот, а не сме пишувале тука не ни се важи и пластични сме?
Ќе сфатиш дека 80% од коментарите тука се саркастични. Останатите не ги пишува Змејски. :D (со исклучоци)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Намерно не ја постирав таа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom