Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!Нема везе и Норвич да ги тепавме немаше титула да освоиме, се заебавме со Сандерленд. Таму да освоевме бод да не не заебеше судијата, и 3 со Норвич ќе беше поинаку ама то е.
Добар си.Јака работа е Дамблдор да ти постира во фан клуб
![]()
(а башка и Иван и Дијаманте ни имаат постирано,а од познативе и Рики исто
)
Челзи.Добар си.
Инаку и јас сум за Челси.
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?
Јас искрено не сум задоволен од овие тактики на Мурињо. Прво против Сандерленд, потоа Атлетико и на крај Норвич (а претходно ми се чини против Астон Вила)!
Како што Анчелоти си отиде по 2 сезони, а беа првата 1-ви, а другата 2-ри, како Ди Матео доби клоца, а ги доведе до титула во Лигата на Шампионите (и најмалку што можеше Роман да направи беше, да го врати на својата стара позиција- помошник тренер), и како Бенитез (мислам дека тој ги водеше тогаш) во Лига Европа до титула, како и да е доби отказ, и затоа мислам дека треба и Мурињо да го напушти Стемфорд Брич. А пак од друга страна, не можеш да правиш првокласен тим со Торес, Вилијам и Ето- кој за фудбал е веќе стар! На овој тим и те како му фали Лукаку.
Инаку да, тоа против Сандерленд не беше пенал.![]()
Ако не те мрзи барај едно 700 страни уназад дебатиравме за истовоДобар си.
Инаку и јас сум за Челси.
И затоа ќе те прашам. Како е правилно Челзи (како што викате вие) или Челси, како што мислам јас?
Се пишува Chelsea, односно тоа sea оделно значи море и се изговара си, а не зи.Челзи.
А Зоки што е ?Моментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!
Не сум ја некое мерило за квалитет, не е толку тешко поквалитетен пост од мене да направиМоментот кога ќе прочитам поквалитетен пост и попаметен пост од девојче на фан клуб за Челзи од Змејски. Браво Санрајс!