Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Samo trolovi, sum se zaebal so predlogot.. ajde uste eden sreken dobitnik dozvoleno, da zaokruzime na trojca. :D

Isklucen sum od filmovi lately, ova mi e prv posle dugo vreme.. sakam da prasam od blokbasteri dali iskoci nesto? Robocop?

Јас го хејтав мислам на темава. Мене ми беше мех филм, или па ја превише очекував ради позитивните критики кои ги добив и шо знам, не ме возеше мене.:D

Samo trolovi, sum se zaebal so predlogot.. ajde uste eden sreken dobitnik dozvoleno, da zaokruzime na trojca. :D

Isklucen sum od filmovi lately, ova mi e prv posle dugo vreme.. sakam da prasam od blokbasteri dali iskoci nesto? Robocop?
Искочи Robocop од поголемиве блокбастери, а од помаливе блокбастери има и за Помпеи.

Мене доволен ми беше постот на џимеј за да го изгледам Her.
Одличен филм, глумата, музиката, емоциите кои беа одлично доловени, обработка на ликови - топ.
Буквално експлозија на емоции како што има кажано џимеј во постот. Не ме бива за оценка па само ќе речам дека е еден од оние филмови кои вредат да се изгледаат.

Ако знае некој да ми каже некој добар торент сајт за блу реј филмови 1080p (освен замунда и аренабг)
tnx

Odlicen film. Jako me vozese.
Какво возење бре. Визуелно филмот е перфектен, содржински еден од најмонотоните филмови што сум ги гледал.

2 пати пробував да го завршам ама не биваше никако.

Enemy возеше добро ама крајот :facepalm:

Последно уредено:
mulholland drive

bebes8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom