Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Pirlo to sign new Juventus deal

Source: Sky Sport Italia

Фала Богу добра вест во овие лоши денови...

Ова од Скиера вие :)

devi.... да ми ги поздравиш сите на форумот, и да им кажеш дека ми е многу жал што ќе неможам да го славам скудетото со нив заедно. Ме банираа до 16 мај, така да.... ...ама нека гледаат на посветлата страна, ќе се вратам за последниот дуел со Каљари дома.... И Мондо многу да ми го поздравиш :)))))))))))

Зш бе го банираа? Од наш фан клуб го банираа? o_O

наводно новио дрес за догодина. Ако е стварно ваков, ок, освен јаките не гледам некоја разлика а и нема потреба, супер си е моменталниов.

The Juventus 2014-2015 Away Kit will be blue with golden details, while the Juve 14-15 Third Shirt will be green with a polo collar based on the same design as the PSG 14-15 Third Kit.

ова ме интересира како ќе излези. Последнио златен дрес шо го имавме беше :drk:

Гостинскиот дрес за наредната сезона според тоа ќе биде син со златни детали, слично на дресот кога освоивме ЛШ последен пат.

Гостинскиот дрес за наредната сезона според тоа ќе биде син со златни детали, слично на дресот кога освоивме ЛШ последен пат.
Камо да им текне тимот да го праат сличен на тимот кога освоивме Лш последен пат. :)

15 900 000 евра помалку приходи во споредба со минатата сезона.

10255577_786210751403853_8813242028677846235_n.jpg

Според италијанските медиуми Видал се одлучил да оди на операција во Вторник.

Ајде, аирлија нека е, Нани од Јунајтед кај нас за 5М. Се надевам дека ќе прикажи добри партии како Тевез. На Видал му држиме среќа операцијата да помине во најдобар ред

Ајде честито титула потполно заслужено, следната сезона може само подобро да биде :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom