Call of Duty: Advanced Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
Си добиваат они, не се секирај ;)
Што знам, ваљда некој да побара статистика сигурно сега продаваат помалку игри од пред 6-7 години или не ?

CoD одмана одстапи од стандарната рамка, прават пари тоа е факт, ама ќењаат ептен со футуристичкиве сценарија.

Срање... иначе офтопик не е типот од видеово Kevin Spacey?
Гуглнав он е, комерцијала до јаја станаа..

Аууу. Дојде време да надградемо PC. Овој ќе му треба 16 GB RAM Минимум, оти ќе бил на нов engine *кобајаги*. Ghosts сакаше 8, Watch Dogs вика 6 со некојси нов engine специјално за неа,
и таа новата на Ubisoft The Division сакала 3 минимум.

Него на мене ми се свиѓат овиа CoD игри. Мош затоа шо не ги играам Multiplayer. Приказната и е јака, ја не знам зашо сите мислат дека ги играат мали деца.
aWZeDWq_700b.jpg

Нели е играта за 17+ ама никој не ебава тоа.

Уште во петокот го ставив трејлерот во друга тема и напишав:
Една година направат фпс игра, другата натрпаат ванземаљци:icon_mrgr:, роботи, невидливост и останати срања кои ги мразам. Ја уништија играта со секакви додатоци, веќе не е тоа онаа класична воена игра, пуцачина. Зар мораат да додаваат футуристички детали од разно разни sci-fi игри, зар не можеше да остане и после Modern Warfare истата тематика, само со нови воени полиња, нови приказни, имаат од каде да исцрпуваат идеи, малку ли војни/напади/кризи имаа во годиниве што изминаа и Либија, Сирија, еве сега Украина. Можеа доста шпиунски мисии да уфрлат, те хакирање, камери, прикриено инфилтрирање во бази итн.
Останаа на прст да изброиш нормални пуцачини, па и тие што беа тактички игри отидоа во овој глуп правец(според мене), се друго фантастика.
Ми недостасуваат игри како Mission Impossible, Rainbow Six, Project Igi, Metal Gear Solid, Spec Ops, Delta Force Black Hawk Down итн.

Веројатно следната година пак ќе играме нормална воена игра, приметив дека така некако иде распоредот, лани беше Black Ops 2, сега Ghosts...

Чекај, нема да имa продолжение на Ghosts?

CoD серијалите се поделени и правени од две екипи. Едната екипа ги правеше Modern Warfare серијалите, а другата Black Ops.. така и овде, Ghosts и Advanced Warfare.

Тоа значи дека ќе има Ghosts 2 после Advanced Warfare 1 :) Рачунај ги како парни и непарни броеви.

CoD серијалите се поделени и правени од две екипи. Едната екипа ги правеше Modern Warfare серијалите, а другата Black Ops.. така и овде, Ghosts и Advanced Warfare.

Тоа значи дека ќе има Ghosts 2 после Advanced Warfare 1 :) Рачунај ги како парни и непарни броеви.
Грешка си, сега се три тима, наредната година на ред ќе биде Treyarch, а тек во 2016 може да видиме продолжение на Ghosts.

Грешка си, сега се три тима, наредната година на ред ќе биде Treyarch, а тек во 2016 може да видиме продолжение на Ghosts.

Сакаш да кажеш дека трет тим ќе ја тера серијата Ghosts?

Сакаш да кажеш дека трет тим ќе ја тера серијата Ghosts?
Не, Ghosts си останува на Infinity Ward, но наредната година на ред за правење на нова Call of Duty е Treyarch, па така, евентуалното продолжение на Ghosts ќе искочи во 2016.

Не, Ghosts си останува на Infinity Ward, но наредната година на ред за правење на нова Call of Duty е Treyarch, па така, евентуалното продолжение на Ghosts ќе искочи во 2016.

Да не си грешка?

Infinity ward ги прават Modern Warfare серијалите, а сега и нивниот „потомок“ Advanced Warfare. Додека Treyarch ги правеа Black Ops, Black Ops II и сега Ghosts.

Трет тим, односно куќа немало до сега, освен ако сакаш да кажеш дека можеби во иднина и до тоа ќе дојде..

Да не си грешка?

Infinity ward ги прават Modern Warfare серијалите, а сега и нивниот „потомок“ Advanced Warfare. Додека Treyarch ги правеа Black Ops, Black Ops II и сега Ghosts.

Трет тим, односно куќа немало до сега, освен ако сакаш да кажеш дека можеби во иднина и до тоа ќе дојде..
Modern Warfare (1,2,3) и Ghosts се на Infinity Ward, World at War и Black Ops (1,2) на Treyarch, и Advanced Warfare на Sledgehammer Games, кои исто така помогнаа при изработката на MW3.

Трејлеров ми е како Предатор само со хуман оружја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom