Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е веќе дебилно,примаме гол 93 мин и тоа во нашиот шеснаесетник имаме двајца одбранбени наспроти петина противнички играчи.Незаинтересирани сите до еден.Срамно

Сега може комотно да си ја пееме ,,Готово е" од Тамара Тодевска

Нека си ги пуштат децата од Барса Б и онака на никој не му се игра.

Од она што го прочитав ете и според изјавите на Тата и тој се збогува со клубот, искрено мене ми е кеф.

Редно беше да стават крај на " неизвесноста " , оваа сезона е ужасна со еден трофеј на почетокот на сезоната .

Како ни тргнало со менување тренери ко Мадрид станавме.

Ако дојде Луис Енрике може само да ја продолжиме традицијата и догодина пак да бараме некој друг затоа што искрено Енрике во неколкуте шанси што ги имаше воопшто не се покажа како некој способен тренер.

Знаев дека немаме шанси за титулата, ама очекував барем достоинствено да ја завршиме сезонава. За ваков бренд како Барса ова е понижување. Досадно ми е да ги пишувам истите муабети за управата и Тата. После ваков срам нормален човек со малку свест си поднесува неотповиклива оставка. Ама кај нас такви за жал нема.[DOUBLEPOST=1399146995][/DOUBLEPOST]И би сакал еден лик како Роберто Мартинез да биде тренер на Барса а некој фаци како Луис Енрике само затоа што потекнува од системот.

Последно уредено:
Чим напнале со Луис Енрике медиумите ќе дојде сигурно. А тренер ко него не може да пие кока кола на тренинг, авторитативен треба некој ама џабе со гомнава од управа

мислам дека грешна слика имаме за Енрике, се си мислам нервно е човечето хахахахах

а според што мислите дека Луис Енриќе е слаб тренер ??? ги гледам Селта и солидни се на 8-мо место и не заборавајте дека со Барса Б го има најдобриот пласман на 3-то место ако не се лажам
Јас лично сум за он да дојде само да го остават да си работи како што мисли он а не да му се мешаат

а според што мислите дека Луис Енриќе е слаб тренер ??? ги гледам Селта и солидни се на 8-мо место и не заборавајте дека со Барса Б го има најдобриот пласман на 3-то место ако не се лажам
Јас лично сум за он да дојде само да го остават да си работи како што мисли он а не да му се мешаат
Кога од Рома ќе отидеш да бидеш тренер на Селта, тоа вика дека не те бива, премногу голем чекор назад во кариерата е тоа...

според мундо депортиво Хазард од Челзи изјавил желба да премине во Барса, поради лошите односи со Мурињо :pos: Пола Европа се поврзува со трансфери во Барса.. :facepalm:

Со ваквите и слични глупости, весниците(кои се под контрола на управата) само ја замајуваат јавноста со глупости, колку да се отргне вниманието од реалните проблеми.

Пак не поврзуваат и со продажбата на Цесц,наводно Манчестер Ј. спрема понуда од 45мил.Ако случајно се исфантазираат нашиве и го дадат ќе ни биде огромен хендикеп за тимот.Можда повеќето овде на форумов го критикуваа,но јас не гледам подобра замена за него во средниот ред.Тек сега треба да го видиме најдоброто од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom