Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
А, баш деновиве каталонските медиуми напнаа со тоа дека Куртоа ќе дојде во Барса, еве гледам и денеска исто, за тер Штеген ни еден збор нема напишано.

Кажи го моментот кога го рече ова, кога го прашаа конкретно за Тер Штеген рече само "знам што ќе се случи ама од респект кон играчот нема да кажам".
Да кажеше поконкретно каталонските весници цел ден ќе зборуваа за тоа.

Кажи го моментот кога го рече ова, кога го прашаа конкретно за Тер Штеген рече само "знам што ќе се случи ама од респект кон играчот нема да кажам".
Да кажеше поконкретно каталонските весници цел ден ќе зборуваа за тоа.
Во трета минута вика: „Знам што ќе се деси (со Тер Стеген) ама големиот клуб одлучи дека самиот сака да ја објави веста“.

На твитер прочитав дека по завршувањето на последното коло на Бундес, Тер Штеген на прес ќе изјави дека доаѓа во Барселона.

Ter Stegen has been learning Spanish since the beginning of 2013 according to teammate Alvaro Dominguez.
Gladbach goalkeeper Ter Stegen, who will join Barcelona, learns Spanish, analyzes Barcelona matches and is practising his passing game.

Значи, повеќе од јасно е кој е следен голман и конечно барем позицијата голман ја затвараме на долг рок.

Повеќе од сигурно е кој е новиот голман. Млад е тер Штеген, пред 2 дена наполни 22 години. Голманската позиција би требало да е осигурана на подолг рок, како и позициите лев бек и дефанзивен играч за врска(Алба и Буски).
Треба да се купат и 2ца млади перспективни стопери, пошо од школата не гледам во блиска иднина засилување за таа позиција.

Повеќе од сигурно е кој е новиот голман. Млад е тер Штеген, пред 2 дена наполни 22 години. Голманската позиција би требало да е осигурана на подолг рок, како и позициите лев бек и дефанзивен играч за врска(Алба и Буски).
Треба да се купат и 2ца млади перспективни стопери, пошо од школата не гледам во блиска иднина засилување за таа позиција.
Бартра слаб да не е ???? само треба повеќе шанса да му се даде на малиот

Тони со победа на денот!:pos:

Barcelona already talked with Celta coach Luis Enrique. His appointment as new Barcelona coach could be announced after the season. [sport]

Кој го контролираше Спорт? (n)

Последно уредено:
Сеа да дое Реина, а пинто некој помошен тренер на голманите.
После, малдиов стопер од Билбао и еден од Агер/Луиз.
Нека дојде десниов бек од Фиорентина, Куадрадо ли врска неам како се вика.
Средина, враќање на Рафиња обавезно. И моја желба Коке. И носење на класична 9ка. (Гомез, Ван Перси... )
Со тоа што Рафиња би го играл повеќе на крило.
Тимот да го напуштат Валдес, Пинто, Пујол, Маскерано, Монтоја, С.Роберто и Педро.

Голмани: Тер, Реина
Одбрана: Дани, Куадрадо, Лапорт, Пиќе, Бартра, Луиз, Адриано, Алба
Средина: Бускетс, Сонг, Чави, Иниеста, Фабрегас, Рафиња, Коке
Напад: Санчез, Меси, Нејмар, Тељо, Ван Перси

Ако иаме 100 милиони плус продажбата од Маскерано, Монтоја, Серџи и Педро и тоа како може да се направи овој состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom