B
Beck's
Гостин
Cestito Ter Stegen, sabajlevo menadzerot na Gladbach i javno potvrdi deka Ter Stegen letovo se seli vo Barselona.
Линк нешо имаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Cestito Ter Stegen, sabajlevo menadzerot na Gladbach i javno potvrdi deka Ter Stegen letovo se seli vo Barselona.
Кажи го моментот кога го рече ова, кога го прашаа конкретно за Тер Штеген рече само "знам што ќе се случи ама од респект кон играчот нема да кажам".
Во трета минута вика: „Знам што ќе се деси (со Тер Стеген) ама големиот клуб одлучи дека самиот сака да ја објави веста“.Кажи го моментот кога го рече ова, кога го прашаа конкретно за Тер Штеген рече само "знам што ќе се случи ама од респект кон играчот нема да кажам".
Да кажеше поконкретно каталонските весници цел ден ќе зборуваа за тоа.
Бартра слаб да не е ???? само треба повеќе шанса да му се даде на малиотПовеќе од сигурно е кој е новиот голман. Млад е тер Штеген, пред 2 дена наполни 22 години. Голманската позиција би требало да е осигурана на подолг рок, како и позициите лев бек и дефанзивен играч за врска(Алба и Буски).
Треба да се купат и 2ца млади перспективни стопери, пошо од школата не гледам во блиска иднина засилување за таа позиција.
eden od moite najubavi i najomileni natprevari megju ovie dva timaПред точно 5 години
eden od moite najubavi i najomileni natprevari megju ovie dva tima
pominale 5 godini, a mislam deka vcera se igrase mecot