Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj da kupam upatstvo za golf 5 benzinec 1.4? Ili da simnam od internet? Kaj mene duri vcera onaka vidov deka e na germanski. Do sega ne mi pritrebalo, fala bogu i vcera ne mi pritreba tuku onaka slucajno ama neka se najde. Inace kolata e od tuka kupena od porse ama so im teknalo da stavat nemacki manual....
Прогуглај сигурно ќе најдеш "golf 5 user manual"

Мотор за Опел Астра 1.7д 1993 година, каде може да се најде низ државава. Ако имате и броеви од плацеви кои продаваат делови и мотори за Опел пишете ми во инбокс. Ви благодарам однапред.

Дали некој ако ти направи штета на автомобилот (преку вечерта), ти плаќа осигурувањето? И секако да се фати штетникот? :)

Дали некој ако ти направи штета на автомобилот (преку вечерта), ти плаќа осигурувањето? И секако да се фати штетникот? :)

Ако има некој доказ,да го видел или да го снимила некоја камера може..

глеам по огласиве баш приметив дека најмногу се продаваат коли со 1.4 мотор.зашто е тоа така кујзнае:unsure:

глеам по огласиве баш приметив дека најмногу се продаваат коли со 1.4 мотор.зашто е тоа така кујзнае:unsure:
Поради поефтини давачки на пример за регистрација ово-оно,а многумина мислаат дека и за поефтино за одржување,но не е така .

Поради поефтини давачки на пример за регистрација ово-оно,а многумина мислаат дека и за поефтино за одржување,но не е така .
муабетот ми беше дека сум слушал за 1.4 моторите дека не биле погодени и зарибувале незз дали има вистина пошто не се разбирам од коли..

toa samo za golf 4 imam slusanto. golf 5 za razlika super raboti, motorot duri ne se ni slusa deka raboti.

муабетот ми беше дека сум слушал за 1.4 моторите дека не биле погодени и зарибувале незз дали има вистина пошто не се разбирам од коли..

По што примети дека највеќе се продаваат со 1.4 мотор?На пазар3 и на реклама5 има коли со секаков мотор,најчести се Голфовите...

Реткост е да најдеш голф од тука што е купен. Сите се од увоз, што значи во 90% се минимум 300 000 - 400 000 километри вракани. И не само голфовите, скоро сите коли.

Мотор за Опел Астра 1.7д 1993 година, каде може да се најде низ државава. Ако имате и броеви од плацеви кои продаваат делови и мотори за Опел пишете ми во инбокс. Ви благодарам однапред.
Делови за опел имаш на влезот во Радишани.Поточно пред да почнеш да се искачуваш на угорницата од лева старна

Не знаев кај да прашам, па оваа тема ми се виде најповрзана со проблематикава.
Може ли да се регистрира кола предвреме ? Значи регистрирана е на 17 Јуни, а од минатава година нема зелен картон. И сега треба да се извади, но нели зелениот картон "трае до регистрација" т.е. ако се извади сега, би траел до 17 Јуни. Е сега бидејќи е еден месец во прашање иде во предвид комплетно да се регистрира колата порано, и да се извади зелен картон.

Е сега дилемата е, дали може да се регистрира колата порано ? Оти некаде прочитав дека неможело да се смени датумот на регистрација.

Не знаев кај да прашам, па оваа тема ми се виде најповрзана со проблематикава.
Може ли да се регистрира кола предвреме ? Значи регистрирана е на 17 Јуни, а од минатава година нема зелен картон. И сега треба да се извади, но нели зелениот картон "трае до регистрација" т.е. ако се извади сега, би траел до 17 Јуни. Е сега бидејќи е еден месец во прашање иде во предвид комплетно да се регистрира колата порано, и да се извади зелен картон.

Е сега дилемата е, дали може да се регистрира колата порано ? Оти некаде прочитав дека неможело да се смени датумот на регистрација.
Ти можеш да ја регистрираш предвреме но зелениот картон ќе ти важи од 17 јуни.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Абре на камионот кај нас едвај 600-700 милилитри масло собира во филтерот,не па литро и пол,само глупости се пишуваат тука.Иначе што бидна со колата?
значи масло во картер и во филтер заедно 5,3 литри. Па извадија литар ипол и сега е во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom