Фан клуб - РК Вардар

Малумбрес ја прави атмосверата во салата :icon_lol:

Браво, ја зезнаа цела утакмица, победа рамна на пораз. И браво за судиите, знаат кога да скратат акција.

А можеше најмалку +3 разлика да биде...

RK VARDAR 25 : 24 rk hollywood
Mozebi zasluzivme da pobedime so pogolema razlika no sto e tuka e. Vo stalata ke bide mnogu tesko no jas veruvam vo nasite momci i ubeden sum deka titulata ke ostane vo nasite vitrini.

NAPRED VARDAR

Треба да жалат што не победија со 3+ разлика. Цело време водеа, го контролираа натпреварот и на крај се деси чуден пад, уз грешката на судиите кога го прекинаа нападот на Вардар при лежењето на Циндриќ. Вугринец е класа ракометар и денес тој ја направи разликата, т.е. тој допринесе Металург да не изгуби со голема разлика. Тоа е, идеме на реваншот уште појако и да ги исправиме грешките од овој меч.

Поголемо педерче од Миркуловски мислам дека на свет не постои, уствари тука некаде се со Лино :D.
Цело време рипаат од клупа и прават притисок, уопште не ми е јасно како ни даваа голови, цело време ја силуваат топката, Вугринец цело време оди и пак ни дава гол.Димоски единствен прикер беше и пак во прво полувреме не искина, 3-4 пенали изнуди, многу е голем да му ебам свињата, ги држи во раце и Козлина и Абутовиќ, само заради тоа Вугринец ни даваше голови.
Мора да се среди одбраната, во напад бевме супер, милина беше да се гледа секоја напад на Вардар, конечно и Фичо почна да игра.
Ке биде тешко во шталата, не затоа што се појаки, туку што цело време ке легаат по терен и ке вршат притисок.
Напред Вардар во срце те носам!!!

Мислам дека е малце 1 гол за таму али ајде ќе видиме. Што е тука е.

Жути може на цела сала со зелено џамче од пелистерка да ни го бричи.

Жути секогаш против Вардар игра најдобро, незнам зашто е толку мотивиран?

Жути секогаш против Вардар игра најдобро, незнам зашто е толку мотивиран?

Незнам ни ја. Некоја си причина за докажување. Мене па кога губат од кој и да било за него највеќе мерак ми се прави.

Цело време рипаат од клупа и прават притисок, уопште не ми е јасно како ни даваа голови, цело време ја силуваат топката, Вугринец цело време оди и пак ни дава гол.Димоски единствен прикер беше и пак во прво полувреме не искина, 3-4 пенали изнуди, многу е голем да му ебам свињата, ги држи во раце и Козлина и Абутовиќ, само заради тоа Вугринец ни даваше голови.
Стварно е многу чудно како играат, цело време си подаваат ко мали дечиња, изгледа многу пасивно и мислиш судиите ќе им ја земат топката или на некој ќе му падне од раце, :pos: секој напад им е таков несигурен и у еден момент има БУМ и топката е позади голманот :eek:?!

Многу ми е криво што не беше разликата над 3. А можеше... многу лесно можеше. Ама и Металург го претераа со плачењето, посебно Миркуловски, едно време дури си се смеев, смешно беше. Многу беа тензични и напнати Металурзиве, дури претерано. Драма кралици. Па уште на крај глумење лудило...

Како и да е, се надевам на жесток отпор таму во темната страна на мо.., овај градот...:icon_lol:

Vardar igra moderen rakomet, a metalurg antirakomet...da ne ja secnaa kontrata na vardar na krajot 3 razlika ke beshe sekako no ubeden sum deka vardar ke slavi i vo avtokomanda

Мораше повеќе разлика да тепаме, имавме контрола цела утакмица на крај се сјебавме :mad: Жути драмски театар, а судијата многу јаки 2-3 потези при крај на утакмица, поготово кога ја пресече акцијата.. тоа е тоа, мора на победа у Автокоманда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom