Фан клуб - РК Вардар

Локални, селски екипи од државава немаат толку искомпексиран и напатен тим како Металург. Секоја година се бетар во сељачкиот менталитет. Тек како ќе е во шталата... :гомце::гомце::гомце:

Штета малку фалеше да се затвори со +3. Тој пад не смееше да се случи. Дивиот имаше неколку топ одбрани по ред.
Душебаев какви проектили вади каков ѕвер од играч.:cuc: Фалеше многу Карачич денеска. Лоб пеналот на Дибиров.:vozbud:
Мислам дека Малумбрес мора да се качи на трибина, каква будала од човек.:pos:
Раул ќе му го најде лекот на Чоколино.
Миркуловски е ракометниот Бускец во глума.
Честитки.

Во Автокоманда Вардар ќе победи, само треба Ангелов од почеток да брани , и карачиќ да игра . инаку ќе му дадат карти на вардар или како лани?

Можеби 1 гол предност не е вистински одраз на играта, затоа што победата во ниту еден момент не беше доведена во прашање...
Со исклучок на неколку блесоци, играта не беше посебно атрактивна, но на вакви дерби натпревари не може да се очекува поголемо „отварање“ на екипите затоа што и двете играат претпазливо. Ми се допаѓа тоа што Фичо добива се повеќе храброст да упатува удари, дури и по некој промашен обид - нешто што до пред година дена не беше карактеристично за него. Па и редно време беше да се опушти ебаго, капитен на Вардар е! Прибак е многу корисен играч, а Душебаев е играч што секој би го посакал во тимот поради генот наследен од стариот. Момчево е волшебник кој Вардар никако не смее да го испушти кога веќе го има во тимот :)

Останатите на ниво на задачата, од прв до последен.

Пак ќе кажам јас, без Атман и Наумче да не се искористи сега шансата е голема штета. Требаше на домашен терен со овој ослабен тим да им се направи 7-8 гола разлика а и да се оди на гости на победа. Ако игра Атман за реваншот ќе биде многу потешко а подоцна кога ќе се врати Наумче ќе бидат страшни. Сега целата игра им се базираше на Вугринец а оската Атман-Наумче-Вугринец е многу тешко да се сопре. Треба на гости фластер да му се стави под услов да Атман пак не игра.[DOUBLEPOST=1399052944][/DOUBLEPOST]
Во Автокоманда Вардар ќе победи, само треба Ангелов од почеток да брани , и карачиќ да игра . инаку ќе му дадат карти на вардар или како лани?
Ангелов бранеше од почеток али ништо нефати и затоа го сменија. Вардар карти во автокоманда не ми се верува.

Последно уредено:
Vardar igra moderen rakomet, a metalurg antirakomet...da ne ja secnaa kontrata na vardar na krajot 3 razlika ke beshe sekako no ubeden sum deka vardar ke slavi i vo avtokomanda

Вие не би прекинале напад и убиен човек да лежи.Тоа е работа на фер-плеј,кога лежи повреден играч да се прекине со игра,а не кривица на судиите.

Вие не би прекинале напад и убиен човек да лежи.Тоа е работа на фер-плеј,кога лежи повреден играч да се прекине со игра,а не кривица на судиите.
Би прекинале. Финтата беше што после 10-те симулации на Миркуловски и да утепаат човек од Металург публиката ќе мисли дека глумите...

Пак ќе кажам јас, без Атман и Наумче да не се искористи сега шансата е голема штета. Требаше на домашен терен со овој ослабен тим да им се направи 7-8 гола разлика а и да се оди на гости на победа. Ако игра Атман за реваншот ќе биде многу потешко а подоцна кога ќе се врати Наумче ќе бидат страшни. Сега целата игра им се базираше на Вугринец а оската Атман-Наумче-Вугринец е многу тешко да се сопре. Треба на гости фластер да му се стави под услов да Атман пак не игра.[DOUBLEPOST=1399052944][/DOUBLEPOST]
Ангелов бранеше од почеток али ништо нефати и затоа го сменија. Вардар карти во автокоманда не ми се верува.
Добро сега и ти го претера 7-8 разлика, ај... едно е желба да се тепа со 10 разлика, друго е можноста. Не се и Металург од вчера, без разлика што и Атман и Наумче не играат. Реално требаше, можеше и штета што не заврши со 3 или 4 разлика.

Најинтересен си ми вака после натпревар кога ќе дојдеш да буцкаш, а кога некој навивач на Вардар ќе напише нешто во фан клубот на Металург, одма го “бркаш“. Woшите Вардар, зликовци едни низаедни, Металург кутри душички, дај бе не ме зезај.

Би прекинале. Финтата беше што после 10-те симулации на Миркуловски и да утепаат човек од Металург публиката ќе мисли дека глумите...

Миркуловски е таков,увек јаде највеќе ќотек и незначи дека симулира.Не е баш безболно Козлина 2 метра и 100 кила да го лупне у глава или гради.

Најинтересен си ми вака после натпревар кога ќе дојдеш да буцкаш, а кога некој навивач на Вардар ќе напише нешто во фан клубот на Металург, одма го “бркаш“. Woшите Вардар, зликовци едни низаедни, Металург кутри душички, дај бе не ме зезај.

Ја не провоцирам,него дискутирам,само што имам контра мислење.За разлика од Вардаровите навивачи кои само чекаат како хиени да изнарипаат на фан клуб Металург и да се закачат за било што.

Миркуловски е таков,увек јаде највеќе ќотек и незначи дека симулира.Не е баш безболно Козлина 2 метра и 100 кила да го лупне у глава или гради.

Ја не провоцирам,него дискутирам,само што имам контра мислење.За разлика од Вардаровите навивачи кои само чекаат како хиени да изнарипаат на фан клуб Металург и да се закачат за било што.

Не зафркавај бе, не симулирал. Уште пред да има контакт се дере и одма после тоа паѓа. Превише е приметливо..

citro, од вкупниот број на натпревари Миркуловски против Вардар, еден натпревар има одлежано на земја .. не го мастиљави тука!

Daj batalete gi antickive.. neznam zaso ali ke gi tepame i tamo duri poise razlika. Nekako ne pokaza vardar 100% ke im zememe titula sred stalata pa ke si ja doneseme tamo kaj sto treba.

Разликата е во тоа што ние 300 карти им дадовме, они 100 ни дојдоа. А нас 100 карти ќе ни дадат, ако ни дадат бидејќи во штала ќе е, а ние 500 ќе им дојдеме ;)
П.С. Добра шутка денеска, на раат да летаме, се дишеше колку толку :D

Како прво како може вакви дебакли да судат утакмица незнам..па Металург секој напад имаа пасивен на овие ако не им викнеа од клупа не им текнува да дигнат рака..после незнам што стана со тие две минути на Малумбрес заедно им ги даде со Ванчо а на Вардар покасно влезе тој играч?????

Играчите солидно иако доста зицери се промашија, на крај мораше да дадат гол со повеќе играч играа последните две минути а нив им намалија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom