Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама веќе кога фрлаш толку пари бар да ги користиш. :LOL:

ех да имаше некој да ми ги поклони онака за роденден :) :icon_lol:

Да ама веќе кога фрлаш толку пари бар да ги користиш. :LOL:

Планирам да насадам бостан, така да како ќе легне од Џон мечот за лубеници, а Ice би го чувал за бишиња наесен. :D

uflc53e.png

p1c9wOq.jpg

:pos:

Не сакам да пребарувам многу оти се имам изгорено повеќе пати со спојлери, па ќе прашам тука. Што му се паѓа Подрик, штитоносецот на Тирион, на Илиј Пејн? Од исто семејство ли се? Во третата епизода рече му ветувале дека ќе го прогласат за витез ако сведочи против Тирион, и ќе биде сер Подрик Пејн.

Не сакам да пребарувам многу оти се имам изгорено повеќе пати со спојлери, па ќе прашам тука. Што му се паѓа Подрик, штитоносецот на Тирион, на Илиј Пејн? Од исто семејство ли се? Во третата епизода рече му ветувале дека ќе го прогласат за витез ако сведочи против Тирион, и ќе биде сер Подрик Пејн.

Од исто „куќа“ се House Payne, но „далечни братучеди“, не се блиски. :)

јеп и Мед Кинг бил цело време изгребан во фацата од градбава :D

Оти вчера нели неработен ден, се мислам дека денес е понеделник и чекав да си одам дома за да гледам ГоТ :-)

Почнувам од сега да ја гледам серијава. Љубоморете ми дека најдоброто сега ми следува. :icon_lol:

подобро чекај да заврши оваа 4та сезона, уште 6 епизоди, т.е во јуни ќе е финалето. Па после изгледај ги сите во еден здив :)

@Biomage го нема да се пофали како му се свиѓаше серијата или уште е потресен:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom