Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не е Сирио Форел мртов? На линков што го опна нема [deceased] гледам.
Не се сеќавам да кажале нешто за него уште од прва сезона кога остана да се бори сам само за да ја спаси Арија. Така да не знаеме дали е жив бидејќи беше со дрвен меч, а овие тројца вооружени...али од Бравос е се си може. Јас мислам жив е и ќе спаси нечиј гз понатака :D

bTtskLX.jpg

DING, DING, DING!

Претходно не сфатив, ама сега како што правев ретроспектива на претходниве сезони, сфаќам дека типката што је утепа Ramsay е уствари другана од девојкиве кои го заведуваа Теон додека беше затвореник. Плавата која му се соблече заедно со другава е таа што ја скинаа оваа сезона со кучињана. Миранда ли, како се викаше?

Последно уредено:
Претходно не сфатив, ама сега како што правев ретроспектива на претходниве сезони, сфаќам дека типката што је утепа Ramsay е уствари другана од девојкиве кои го заведуваа Теон додека беше затвореник. Плавата која му се соблече заедно со другава е таа што ја скинаа оваа сезона со кучињана. Миранда ли, како се викаше?
Не е истата.

Миранда е бринетата од тие двете (добри атрибути има :D)
Violet и е плавата "партнерка" у сцената со Теон.
Третата што ќе ја утепаат е Танси, ја утепале пошто Миранда и била љубоморна.

Мојата прва конструктивна контрибуција на темава за најинтересната тема, Миранда :love:

Не е истата.

Миранда е бринетата од тие двете (добри атрибути има :D)
Violet и е плавата "партнерка" у сцената со Теон.
Третата што ќе ја утепаат е Танси, ја утепале пошто Миранда и била љубоморна.

Мојата прва конструктивна контрибуција на темава за најинтересната тема, Миранда :love:

Сум помешал нешто дека двете плави, некако и гласот им беше сличен. Е јебига. Не било "откритие" ко што мислев :D

македонски превод за 4-та сезона слабо а?

Не ми се свиѓа ова преклопување на световите со Гламдрингот у Трон.

Конечно ја изгледав за недела дена цела серија :) сеа досадно ќе ми биде кој ке чека нови епизоди...:rolleyes:[DOUBLEPOST=1399230669][/DOUBLEPOST]Иначе зашто овој дарио нахарис е различен глумец у 3та сезона беше друг сеа у 4тава е друг?
DaarioComparison.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom