Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Почнувам од сега да ја гледам серијава. Љубоморете ми дека најдоброто сега ми следува. :icon_lol:
Сега изгледај ја за 10 дена 35 епизоди и ќе ти биде се јасно :-)

100 ликови преплетени на 10 начини на 30 локации

Последно уредено:
@Biomage го нема да се пофали како му се свиѓаше серијата или уште е потресен:)
Потресен сум уште од red weeding , па стигнав до 4 сезона ,ке ги изгледам деновиве :) иначе дефинитивно топ серија боље ми е од walking dead :) боље женски има хахах xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

@КвикСилвер стигни до 2 сезона и после не ја почнувај трета и четврта, изгледај ја уште еднаш серијата. Ќе се запрепастиш колку работи ти избегале со второто гледање :)

Дефинитивно најјака серија што сум ја гледала сеа сум на 4 сезона и ваа сезона ми е топ.Дури појака ми е и од третата. Иначе ќе имало и 5 и 6 сезона официјално е објавено така да едвај ги чекам.:vozbud:
А најмногу ми се свиѓа што снимањето е скоро исто како во книгите има само некои мали измени а другото е се совршено. :)

Ај може е дискутирано, ама кој ке чита 380 страни.

Стигнав до половина на 3-та сезона, и ликот на Џејми Ланистер све више и више, како физички на прв поглед, така и карактерно ме потсеќа на Сојер од Лост.
Ова само ја се трипам или има и некој друг?

Стигнав до половина на 3-та сезона, и ликот на Џејми Ланистер све више и више, како физички на прв поглед, така и карактерно ме потсеќа на Сојер од Лост.
Не сум го гледал лост ама мислиш у контекст демек од курназ негативец па станува добар у тој стил?

Не сум го гледал лост ама мислиш у контекст демек од курназ негативец па станува добар у тој стил?

Да бе, на крај ти доаѓа и да го жалиш, иако на прв поглед ти е човек од типот на Џофри.

И ја исто мислам :D

Исто исто ^^

Еве и метал верзија на насловната тема.

Инаку за серијава немам зборови, нешто најдобро што сум гледал.

Финалето на 3та сезона беше „страшно“

Последно уредено:
536130af4cbf0.jpg
536130ae04bb7.jpg
53612fd9e2691.jpg
536137a780c41.jpg
53612fd2d8a54.jpg
536130afc5f31.jpg
53612fd6ef900.jpg
536131d52483f.jpg
536130ad5b1eb.jpg
536130ae5b496.jpg

:D

Абе не е Сирио Форел мртов? На линков што го опна нема [deceased] гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom