Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
финска, рокерчина децава, браво(y) али ипак сергеј мислам дека ќе иде у топ 3. И да, од UK сум изненаден што не пратиле некој пензионер, браво за нив:icon_lol:

Последно уредено:
http://www.youtube.com/watch?v=EjQKGPkdw9g

Оваа пустата бетер и од XXL да ти била :facepalm:
добро де , само крајот на песната е ова кај што фаќаш како ќе изгледа преставувањето ,а и самата најави дека ќе нема многу танцување :)[DOUBLEPOST=1398873890][/DOUBLEPOST]Имате тука на овој линк , сите песни како ќе се престават , само кликнете на кој сакате :)

http://www.eurovision.tv/page/news

добро де , само крајот на песната е ова кај што фаќаш како ќе изгледа преставувањето ,а и самата најави дека ќе нема многу танцување
Коментарот ми беше за фалширањето, не коментирав за кореографијата или тоа дали/како танцува. Едноставно многу лошо звучи..

Коментарот ми беше за фалширањето, не коментирав за кореографијата или тоа дали/како танцува. Едноставно многу лошо звучи..
затоа се вика ПРОБА 1 .... ПРОБА 2 .... ГЕНЕРАЛНА ПРОБА .... НАСТАП .....

Потполно не се согласувам, не слушам ниеден фалш, ниедна погрешна интонација и дури и високите делови на последниот рефрен ги извежбала и лесно ги пее (во споредба со live-настапот што излезе пред недела-две).

Потполно не се согласувам, не слушам ниеден фалш, ниедна погрешна интонација и дури и високите делови на последниот рефрен ги извежбала и лесно ги пее (во споредба со live-настапот што излезе пред недела-две).
малку зезаат помошниве вокали,затоа можеби се побуни,и мене ми пречат,некако се аут , но еј ,реков дека е проба , има многу време додека го направат настапот :)

Абе арна е, само лоша е шарката за позадината што ја избрала :)

Аууууууууу супер настап !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Сеа го дадоа целосниот настап на пробата како ќе изгледа на МТВ !!!! МАРВИЉОСО !!!! ух добро е :D :D :love:
ако дадат видео одма линк укрцавам

А па сосема добар настапот. (y) Задоволен, се надевам и на Европа ќе им се допадне песната (ма да нашиве уште не сфатиле дека треба нешто максимално необично а не 100%клише Евросонг песна ама ај ок си е)

Не бе реално не е добро, не е фората да биде добро за нас, бидејќи ние сме дно дна. Фората е да биде добро за да може да биде кандидат ако не за прво место, бар за добар пласман, затоа или да собереме најдоброто од Македонија и да испратиме на Евровизија, а најдоброто од Македонија несака да оди на вакви циркузи или воопшто да не испраќаме наши кандидати :)

Претходно со еден член ,дискутиравме дека Ерменецов дали лошо ќе изгледа при живо на настапот со песната .... а за нашата треба да излезе во теков на денов видео .... :)

Vori не ти е малце мука да се занимаваш со циркусов наречен Евровизија? :)
Зш,нема ништо лошо ..... ако ти пречи , не мора да да следиш ..... мене ми е ок ..... као шо почитувам за Вардар кај тебе ,иначе иако сум за Вардар , немам проблем .... :)

Одкога ја видов убаво втората проба на Тијана сфатив дека малку потешко ќе влеземе во финале. Кореографија слабо, ефекти на сцената слабо.... за таква песна и музика требале да направат нешто поживо.

Финска дефинитивно најдобар настап ќе имаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom