Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро де , само крајот на песната е ова кај што фаќаш како ќе изгледа преставувањето ,а и самата најави дека ќе нема многу танцување
[DOUBLEPOST=1398873890][/DOUBLEPOST]Имате тука на овој линк , сите песни како ќе се престават , само кликнете на кој сакате 
Коментарот ми беше за фалширањето, не коментирав за кореографијата или тоа дали/како танцува. Едноставно многу лошо звучи..добро де , само крајот на песната е ова кај што фаќаш како ќе изгледа преставувањето ,а и самата најави дека ќе нема многу танцување
затоа се вика ПРОБА 1 .... ПРОБА 2 .... ГЕНЕРАЛНА ПРОБА .... НАСТАП .....Коментарот ми беше за фалширањето, не коментирав за кореографијата или тоа дали/како танцува. Едноставно многу лошо звучи..
Потполно не се согласувам, не слушам ниеден фалш, ниедна погрешна интонација и дури и високите делови на последниот рефрен ги извежбала и лесно ги пее (во споредба со live-настапот што излезе пред недела-две).Коментарот ми беше за фалширањето, не коментирав за кореографијата или тоа дали/како танцува. Едноставно многу лошо звучи..
малку зезаат помошниве вокали,затоа можеби се побуни,и мене ми пречат,некако се аут , но еј ,реков дека е проба , има многу време додека го направат настапотПотполно не се согласувам, не слушам ниеден фалш, ниедна погрешна интонација и дури и високите делови на последниот рефрен ги извежбала и лесно ги пее (во споредба со live-настапот што излезе пред недела-две).

Зш,нема ништо лошо ..... ако ти пречи , не мора да да следиш ..... мене ми е ок ..... као шо почитувам за Вардар кај тебе ,иначе иако сум за Вардар , немам проблем ....Vori не ти е малце мука да се занимаваш со циркусов наречен Евровизија?![]()