Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Мрчатори... мрчатори everywhere :cautious:

Компетицијата никогаш не може да има негативен ефект, колку и да би бил пристрасен изборот и да делува лоша испратената песна.

Сепак нема да глеам, али битно е да се поддржува духовно :D

Дами и господа, претставникот од Австрија, Кончита Вурст.
conchita-wurst-3.jpg

Аииии,како од Циркус карактер :D брадестата жена :)[DOUBLEPOST=1393962316][/DOUBLEPOST]
Мрчатори... мрчатори everywhere :cautious:

Компетицијата никогаш не може да има негативен ефект, колку и да би бил пристрасен изборот и да делува лоша испратената песна.

Сепак нема да глеам, али битно е да се поддржува духовно :D
Китихолдер,искрено и во право си,колку и да се мрчи и се појавуваат слаби неквалитетни песни,од друга страна и се појавуваат квалитетни добри песни и победуваат на крај ... Митот за соседско гласање постои,факт е,но сепак квалитетот пак победува на крај и покрај таквото гласање,види ја Еуфорија или Лане Моје,сепак се докажува спротивното од на "стручњаците" :)

Аииии,како од Циркус карактер :D брадестата жена :)[DOUBLEPOST=1393962316][/DOUBLEPOST]
Китихолдер,искрено и во право си,колку и да се мрчи и се појавуваат слаби неквалитетни песни,од друга страна и се појавуваат квалитетни добри песни и победуваат на крај ... Митот за соседско гласање постои,факт е,но сепак квалитетот пак победува на крај и покрај таквото гласање,види ја Еуфорија или Лане Моје,сепак се докажува спротивното од на "стручњаците" :)
Не тепаше Лане Моје :D

Али тепаше Молитва такада...

Ебате прецизната обложувалница ....

Ти ја ставиле Малта,Украина,Ирска и Полска на 4,5,6,7 место ... Да,одличен вкус на музика имаат баш :D Поготово за Мамфорд ен Санс од Малта :D Чекај само на 13 март,чекам избор на Германија :) јаки изведувачи имаат во натпревар и тоа доста светски познати,од кои мојата фаворитка :) МариМари :)

Последно уредено:
Ебате прецизната обложувалница ....

Ти ја ставиле Малта,Украина,Ирска и Полска на 4,5,6,7 место ... Да,одличен вкус на музика имаат баш :D Поготово за Мамфорд ен Санс од Малта :D Чекај само на 13 март,чекам избор на Германија :) јаки изведувачи имаат во натпревар и тоа доста светски познати,од кои мојата фаворитка :) МариМари :)

Лол, сигурно ги прават листиве според вкус за музика. :)

Инаку ги пратам веќе 6-7 години наназад и секогаш го имаа погодено победникот. Дури и во 2011-та кога беше најнеизвесно (додуша тогаш неколку земји се сменија како најголеми фаворити, ама некое време пред финалето се истурка Азербејџан).

Сепак, има уште песни за избирање и ситуацијата може да се промени. Од досега избраните, и според мене Велика Британија засега има најголеми шанси. А, во 2015-та се прави 60-тата Евровизија, па за таков голем јубилеј за ЕБУ не би било на одмет настанот да го прави некој посериозен и поголем сервис како BBC. :icon_lol:

Најпрецизната обложувалница за Евровизија, William Hill (ги погоди сите победници во изминативе години), ја смести Велика Британија како фаворит. Македонија засега со прилично солиден коефициент.

http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/5699739/Eurovision-2014---Outright.html
Шпанија ќе победи или ќе биде во топ 3......, за Велика Британија не ми се верува:)

Шпанија ќе победи или ќе биде во топ 3......, за Велика Британија не ми се верува:)
Лжеш,ма сушиш .... Малта ќе тепа ... Нека се носи Шпанија .... Ќе се слуша :Ајјјј камин хоооооооооом ..... Бенџо стил :D

Лжеш,ма сушиш .... Малта ќе тепа ... Нека се носи Шпанија .... Ќе се слуша :Ајјјј камин хоооооооооом ..... Бенџо стил :D
Мори кој ти рече дека лажам...... ќе видиш дека Шпанија ќе биде меѓу првите три.... Европјаниве лудуваат по балади;):)

Мори кој ти рече дека лажам...... ќе видиш дека Шпанија ќе биде меѓу првите три.... Европјаниве лудуваат по балади;):)
Искрено,да бидеме сериозни .... типувам дека ќе тепа Германија ако успеат со оваа девојка да одат .... :love:MAРИМАРИ:love:

A Eстонија ќе ги колнам шо не отидоа со оваа песна :place:

Искрено,да бидеме сериозни .... типувам дека ќе тепа Германија ако успеат со оваа девојка да одат .... :love:MAРИМАРИ:love:

A Eстонија ќе ги колнам шо не отидоа со оваа песна :place:

Абе ние сме најдобри..... туку види што гледаност направи песната на Полска :eek: http://www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE&feature=youtube_gdata_player ...... ова е нешто неочекувано:)

Аууу мајката, оргазам песна, делот со дапстеп е премоќен, башка типот на настапите во живо се гледа дека има феноменален глас, ова би било моќно на сцена

:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom