Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Не бил босот за големи утакмици,абе в џеб го стави кељајо и тоа во кошулчето :D:D:D
ХАЛА МАДРИД

Takticko mnogu jak natprevar.
Istovo trebase da se sluci i prvata , ako imavme malce povekje srekja vo napadot.

Ne mi vleguva vo glava kako moze zadnjava linija bez kiks da izigra dva vakvi natprevari vo niza? Sto e problemot?

Od site pozadi, Carvajal najdobar mi bese. Smiren i stalozen, ko da gi ima natprevarite na Lahm.

Sekoja cest za site!

И мислам дека уште сега е јасно кој ќе ја освои златната топка во јануари наредната година. :D :D :D

дајте бе тоа со Рамос од со борусија..дека кажа ќе донесе он до финале..бла бла

Едноставно не можам да издвојам ниту еден како најдобар, сите функционираа како едно, со ваква игра можеме да ја газиме секоја екипа. Така да очекувам лесно финале.

ХАЛА МАДРИД ! ! !

Финалето ќе биде многу потешко од колку ова, бидејќи кој и да се падне се прилагодува на играта на противникот, а не игра своја игра :)

tumblr_mxwolfqMHV1ro94ojo1_250.gif

Мило ми е пошто ги декласиравме оние што беа дигнати до небо. Еве им го Реал.

Како и да е, Рамос и Пепе на ниво, перфектни беа, реков дека од нив ќе зависи се. Финалето ќе биде ептен тешко бидејќи нема да дозволат која и да падне екипа да се игра чист фудбал а такво нешто не ни годи, покажаа Атлетико колку се гадни, а и Челзи се доста цврста екипа.
Честитки, останува да чекаме на финалето.

ХАЛА МАДРИД ! ! !

Финалето ќе биде многу потешко од колку ова, бидејќи кој и да се падне се прилагодува на играта на противникот, а не игра своја игра :)

Nie so ovoj dvomec pokazavem deka podobro od bilo koja druga ekipa moze da go adaptirame stilot.

Bayern bese (e) najteskiot protivnik kon titulata. Za zal toa ne e dovolno uste od sega da slavime. Momentalna forma, inspiracija, prgavost

i sto ti ja znam ne, ke odluci vo toj eden edinstven natprevar. Da bea dva, so bilo koj od ovie dve preostanati (Chelsea ili Atletico) ,

garant ke pominevme.

Nas do den denesen ni bese nokjna mora taa famozna "tika-taka" ...so mali isklucoci protiv kataloncite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom