Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Наредна година појаки се враќаме. Heads up! Кога можеа Реал по срамотењето од Дортмунд да се вратат појаки можеме и ние! Не пцујте по играчите и Пеп, тоа е тоа. И најдобрите губат и имаат лош ден. :)

Да бидеме реални, Реал е јака пичка и на крај на сите им реди корпи цццц

Sent from my HTC One using Tapatalk

Прекумерна ротација, мењавање позиции на играчи, дел од играчите ван форма, менување на систем, слаби натпревари у лигата, незнаење да бранеме корнери и мртви топки... тоа е тоа. Идеме појако догодина, и јас сум разочаран ама без пцуење. :)

Прекумерна ротација, мењавање позиции на играчи, дел од играчите ван форма, менување на систем, слаби натпревари у лигата, незнаење да бранеме корнери и мртви топки... тоа е тоа. Идеме појако догодина, и јас сум разочаран ама без пцуење. :)

Знаејќи го Гвардиола, тешко дека нешто ќе се смени од ова.Ќе си тера по своето.Така да мислам дека и догодина нема да гледаме појако издание.Се надевам дека ќе ме демантира, ама не ми се верува.....

Тоа е тоа, останува купот. Мислам дека ова беше доволен сигнал дека Пеп треба нешто да смени во пристапот. Идемо даље.

Пеп се посра искрено се виде уште со Арсенал дека не иде со оваа игра, среќа добија црвен па даде некако Крос гол од шут, продолжи со истото против мизерен манчестер оваа сезона и повторно на сила и коа глеа дека не иде нешо он тера повторно истото. Најголема грешка вечер убедливо Швајни-Крос средина абе ајде против најакиот контрашки тим со Швајни-Крос у средина, па Мартинез лани 50% лани беше заслужен за освојувањето на ЛШ сеа не игра.

Честито за Реал

Тоа е тоа, останува купот. Мислам дека ова беше доволен сигнал дека Пеп треба нешто да смени во пристапот. Идемо даље.

Ни купот нема да го освоиме.После ваков дебакл, и со Хајнкес губевме натпревари ама не вака мизерно.Кај него барем играчите даваа сè од себе.Психички ова ќе удри силно по играчите.А не ми се верува дека Гвардиола ќе смени нешто на тактика.Еј, седумнаесет милиона да земаш по сезона и да немаш план Б, ова е нешто неверојатно...... искрено, ако го освои купот би му дал уште една шанса, ако не го освои нека си оди.Навистина освоивме со него три трофеи засега, ама веќе повеќе месеци играме со тактика мал фудбал, мал фудбал, статистики на поседување топка билдаат а ништо друго не превземаат, не знам што да кажам.Јас пишав нема да ми биде криво ако изгубиме зошто сме немале среќа, ама ова е мизерија.

Последно уредено од модератор:
Ај ќе се трпи кога во 2011-та година кога Баерн играше со Реал и изгуби за 8:3 за Реал ,а сега Баерн ниеден гол ама баш ниеден гол е тука нешто не е во ред ми се чини Баерн не е тоа како што сакав или Пеп си тера магарешки инает ,како и да е барем ќе бидеме второ место и ако пак не стигна за второ место тогаш Пеп нешто сериозно се поремети .

Sent from my iPad 3 using Tapatalk

@Mario Gómez

Пошо си најфер од цел башибозук овде сакам да ти честитам за освојувањето на бундеслигата и за перфектната сезона на твојот тим која траеше до пред 2-3 недели (најлош период за да се прекине).Се надевам дека догодина ќе бидете посилни и повторно ќе се паднете со нам(јунајтед) па ќе ве исплескаме или ќе не исплескате.Нема зошто да жалиш лига шампиони е натпреварување во кое како што можеше да видиш никаква улога нема формата во првенството во кое што настапува тимот.Се најдобро уште еднаш пријателе,и прости ми за моите напнати шали.(y)

@Mario Gómez

Пошо си најфер од цел башибозук овде сакам да ти честитам за освојувањето на бундеслигата и за перфектната сезона на твојот тим која траеше до пред 1 и пол месец (најлош период за да се прекине).Се надевам дека догодина ќе бидете посилни и повторно ќе се паднете со нам(јунајтед) па ќе ве исплескаме или ќе не исплескате.Нема зошто да жалиш лига шампиони е натпреварување во кое како што можеше да видиш никаква улога нема формата во првенството во кое што настапува тимот.Се најдобро уште еднаш пријателе,и прости ми за моите напнати шали.(y)
Fixed.

@Mario Gómez

Пошо си најфер од цел башибозук овде сакам да ти честитам за освојувањето на бундеслигата и за перфектната сезона на твојот тим која траеше до пред 2-3 недели (најлош период за да се прекине).Се надевам дека догодина ќе бидете посилни и повторно ќе се паднете со нам(јунајтед) па ќе ве исплескаме или ќе не исплескате.Нема зошто да жалиш лига шампиони е натпреварување во кое како што можеше да видиш никаква улога нема формата во првенството во кое што настапува тимот.Се најдобро уште еднаш пријателе,и прости ми за моите напнати шали.(y)
Абе океј е, може да не реметете... сфаќам и на Јунајтед, Арсенал, Јувентус па и на Реал фановите пошо последниве наврати ве елиминираме, крај крајева затоа е форум ова. Секој на секој фаќа ремет кога му губи тимот. :D Коа може на Арсенал фан тој ретардираниот игорчете да ремети шо немаат 9 години титула може секој, ко лани навивачиве на реал и барса си се реметеа меѓусебе за полуфиналињата и ние сеа ремет ќе јадеме. Фудбал е, еднаш си горе еднаш долу, неможе ко Грујо нон стоп горе. Барем ќе уживам во другото полуфинале и финалето без нервози овој пат. :D

Боби реметот е најмал проблем, туку мртвата и неинвентивна игра што не се искористуе максималниот капацитет на играчите туку терање инат пошто имаш големо его правопропорционална со платата што ја зимаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom